Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur får man en ny körkort

Alla måste förnya sitt körkort någon gång. Hur ofta ett körkort måste förnyas beror på ålder och omständigheterna kring personen. Det finns många alternativ för att förnya ett körkort. Förnyelse ett körkort behöver inte vara en svår process. Saker du behöver
Social Security-kort
Visa fler instruktioner
1

ringa till ett lokalt körkort kontor och boka tid. Göra en avtalad tid kommer att minska den tid som tillbringas i raden. Utnämningar kan göras antingen online eller via telefon. Var noga med att nå körkort kontor i tid, för att undvika förseningar. Ta med ett Social Security-kort, tillsammans med eventuella ytterligare handlingar som behövs.
2

Gå online till webbplatsen för Department of Motor Vehicles för ditt tillstånd att begära en ny licens. Vid förnyelse på nätet, är ett kreditkort som krävs för att göra betalningen. Att få ett nytt körkort på nätet är bekvämt och sparar tid.
3

Mail i förnyelsen kortet till adressen som finns på kortet. Kortet kommer att ange om du är berättigad till post-i förlängningar. Mail i kortet tidigt så att ett nytt kort kommer att tas emot innan det gamla löper ut.
4

Studera handboken noggrant, om du är skyldig att ta ett prov på körkort kontor. Ibland ett skriftligt prov eller körprov krävs innan ett nytt körkort kan utfärdas.
5

Gå till din lokala avdelning av motorfordon, om du har förlorat ditt körkort. Du kommer att behöva ansöka om ett nytt körkort. Du kommer att behöva visa legitimation och även betala en liten avgift. Varje stat har olika krav och olika avgifter, så kontrollera med DMV i ditt tillstånd för ytterligare information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146115.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.