Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man lägger in en Belt Buckle på

Bälte spännen kan göra snabba mode uttalanden. Du kan hitta olika spännen stil bälte i nyhet butiker, i specialbutiker och på loppmarknader. Belt spännen modelleras till ett särskilt intresse kan hittas, till exempel, på konvent anpassade till detta intresse. Science fiction konventioner har spännen relaterade till rymdfart och populära science fiction-tv-program. Exklusiva modebutiker har spännen som ofta är anpassade till de snygga trender på dagen. Att veta hur man bältesspänne på kan förvandla ditt bälte till en modeaccessoar som är anpassningsbar till olika kläder krav. Instruktioner
1

Kontrollera bältet för att kontrollera att det är ett bälte som kan ha spännet förändrats. Om bandet är ett billigare modell, kan det inte möjlighet till en spännet ändras. Remändarna som har dubbar eller tryckknappar på änden av bandet tillåter spännet ändras.
2

Placera spännet bredvid änden av bandet så att du kan se till att spännet är vänd på rätt sätt. Skjut dubbarna genom hålen eller snäppa loss tryckknappar i änden av bandet, vilket frigör änden av bältet. Dessa dubbar eller snaps kommer att vara på insidan änden av bandet som viks tillbaka. Dra upp på ena sidan av luckan för att se reglarna eller snaps.
3

Mata änden av bandet genom öglan i spännet. I slutet av bältet ska vika tillbaka för att rikta in tapparna mot hålen eller snaps.
4

Bestäm vilken typ av kontakter bältet har. Anslut änden av bandet med den bifogade spännet. Om bältet har nitar och hål, skjut dubbarna genom hålen. Om bältet har snaps, skjut snaps tillsammans
5

Sätt ditt bälte på,. Kolla passformen i en spegel. Ibland ett bältesspänne kan sättas på upp och ned. Om du har gjort detta, helt enkelt upprepa processen med spännet roteras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146105.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.