Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Trafiksäkerhet Fakta

Under de senaste 25 åren, har en häpnadsväckande 40.000 eller fler personer dött till följd av trafikolyckor. På grund av detta faktum, har trafiksäkerheten varit i fokus för många i lagstiftande församling samt ideella stiftelser. Med hjälp från American Automobile Association (AAA), en trafiksäkerhets stiftelse som forskar orsakerna till motorvägen kraschar, en årlig trafiksäkerhet rapport om de släpps till allmänheten. Betydelse

Varje år trafiksäkerheten fakta sammanställts av organisationer såsom AAA i strävan att främja medvetenhet om säkerheten hos alla som är på väg.

Trafiksäkerhet fakta följs efter en översyn av problem, tillbud och olyckor på motorvägen. De används för att peka ut statistik om eventuella re-förekommande problem.

Analysera trafikolyckor
Effekter, kan forskarna berätta om staterna behöver genomdriva frågor sådana som säkerhetsbälte lagar, mobiltelefon restriktioner eller underordnade lagar passagerare.
Typer

Trafiksäkerhet fakta förse allmänheten med information om olika typer av olyckor faktorer såsom hastighet försämras, förare, bilbältesanvändning, användning av hjälm och bil bältessträckare.
Fördelar

Veta statistiken för trafiksäkerhet år efter år är ofta bra för att främja och passerar nya lagar som kommer att hålla förare och deras passagerare tryggt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146094.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.