Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Trafikreglerna för en Roundabout

Rondeller ge kritisk kontroll trafikflödet och öka säkerheten för samhället. Denna säkerhet, givetvis förutsätter att du vet hur man skall närma, in och ut ur en rondell. Närma Roundabout

sakta Rondeller trafikflödet och tillåter bilar att komma åt olika vägar utan att behöva göra en vänstersväng genom mötande trafik. Förutsatt att du ska köra på höger sida, och beroende på vägmarkeringarna, närmar dig en rondell genom att sakta och vridande till höger. Inte komma till ett fullständigt stopp såvida rondellen är full. I detta fall, vänta på din tur att gå in när det finns en lämplig lucka i trafiken.
Ange Round About

Ange rondellen genom att gå med flödet av trafik som är cirklar till höger. Om din exit är inte förrän en av de sista utgångar (kanske tre fjärdedelar av vägen runt rondellen), flytta sedan mot mitten av rondellen. Om, däremot måste du avsluta snabbare, sedan bo på ytterkanten.
Avsluta Roundabout

att lämna rondellen, slå på indikator och svänga till höger, mot utgången som du vill använda. Skulle du missa det (och vem har inte det första gången?), Bara fortsätt runt tills du får en andra chans att komma till exit.
Förkörsrätt

Bilar i rondellen har förkörsrätt över bilar som försöker ta sig in. Tvinga inte din väg in - din tur kommer. Om du ska köra i Europa, kanske du upptäcker att vara fast om ditt bidrag, genom att försiktigt lätta framåt, kommer att hjälpa dig att få en plats i en upptagen Rondell. Spännande fordon har förkörsrätt över bilar som är i runt omkring. Så om du ser din exit närmar ska förarna ge för att låta dig lämna rondellen.
Missuppfattningar

Rondeller blir allt mer populärt i USA och initialt lämna drivrutiner kliade sina huvuden. När du upptäcker dock enkelheten att närma långsamt och ger vid behov och bekräfta säkerheten av ett undvikas vänstersväng, kommer du att vara en expert och entusiastisk rondellen förare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146093.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.