Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Kan du köra utan en sidospegel?

Bilar verksamma på allmänna vägar, boulevarder och stora motorvägar måste ha erforderlig säkerhet och varning utrustning. Sidospeglar anses vara grundläggande säkerhetsutrustning. Korrekt framförande förfaranden
sidospeglar hjälpa föraren vision.

sidospeglar införlivas med goda köregenskaper praxis ger föraren en klar bild av den omgivande trafiken. Det korrekta förfarandet för sammanslagning i trafik eller filbyte är att signalera, kontrollera sidan spegeln, titta över axeln och gå när det är klart.
Speglar och filbyten
Speglar hjälp förare att undvika olyckor.

köra en bil utan sidospeglar är en fara för föraren, liksom andra fordon och förare. Frånvaron av backspeglarna kan leda till en olycka till följd av en osäker filbyte eller slå samman.
Equipment Kränkningar
Korrigera en fix-it biljett.

En förare kan anföras för att köra en bil utan en sidospegel. Detta är känt som en utrustningviolation, som ofta hänvisas till som en "fix-it" biljett. Föraren måste göra korrigeringen och få ett godkännande från lämplig brottsbekämpande organ.
Försäljning av ett
bil
sidospeglar krävs på varje bil.

Många orter har bestämmelser som avskräcker återförsäljare att sälja alla fordon utan erforderlig säkerhetsutrustning på plats och fungerar ordentligt. Detta inkluderar sidospeglar view.
Sidospeglar måste fungera
En tydlig bild i korthet

ha en sidospegel inte efterlevs i sig. Spegeln måste ge föraren en klar sikt över den del av vägbanan som sidospeglar avslöjar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146078.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.