Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Washington State Krav för Snökedjor

The Washington State Department of Transportation (DOT) råder dig att ge extra tid för att nå din destination under dåligt väder, speciellt om du kanske måste sluta att sätta kedjor på dina däck. Washingtons snökedja lagstiftningen skiljer mellan fordon med en totalvikt (GVWR) större än eller under 10.000. Under vissa månader, hög höjd bergspass och vissa nationalparker har strängare krav än de som gäller i andra delar av staten, så det är viktigt att uppmärksamma tecken och varningar väder. Kommersiella Fordon Till Salu

Washingtons snökedja behövs för användningsområden för lastbilar är specifika och komplicerade, enligt Smart Trucking Jobs hemsida. Antalet slirskydd åkarna måste utföra beror på antalet drivaxlar, och lastbilarna måste bära snökedjor från 1 november-1 April om vissa Washington rutter.

När trafikkontroll skyltar märkta "kedjor krävs" publiceras av Washington State DOT, är det olagligt för alla fordon eller kombination av fordon med en 10.000 GVWR att komma in på kontrollerat område utan att ha kedjor monterade på sina däck. Underlåtenhet att montera kedjorna kan resultera i böter och även olyckor på isiga eller snöiga vägar.
Standard Fordon Till Salu

Traction rådgivande vägmärken låta förare vet kraven på dragkraft däck och kedjor. Kedjor krävs i extrema väderförhållanden, enligt definitionen i Washington State DOT och Washington State Patrol kräver att alla fordon till kedjan sina däck för säkerheten på vissa vägar och bergspass. Slirskydd finns i många varianter, såsom kedjor kabel däck som har stegtyp kedjeanordningama och länka slirskydd som består av minst två kedjor loopar, en på varje sida av däcket, som är anslutna via metall kedjor tvärs över däckets slitbana . Slirskydd måste uppfylla nationella och statliga normer, kan uppgifter om vilka återfinns i Washington State lagstiftarens Standarder för slirskydd (WAC 204-24-020). Addera ditt All-Wheel Drive Fordon Till Salu

Undantag Washingtons kedja krav ställs för fyrhjulsdrivna fordon kör. När "kedjor krävs" tecken bokförs, fyrhjulsdrivna fordon är undantagna så länge alla hjulen är i växel och utrustade med godkända slirskydd, förutsatt att slirskydd för åtminstone en uppsättning däck transporteras i fordonet. Washington State Patrol får kräva kedjor på fyrhjulsdrivna fordon kör om väderförhållandena är tillräckligt allvarliga för att kräva deras användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146068.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.