Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Försörjningsberedskapscentralen Lista för din bil

Oavsett hur försiktig du är, kommer olyckor att hända. Du kan ha fastnat i bilen efter att ha kört av vägen i ett avskilt område eller efter en naturkatastrof som en översvämning eller tornado. Att vara förberedd är nyckeln till att överleva en svår situation och med förnödenheter i bilen är viktigt att vara förberedd. Första hjälpen

Prepackaged första hjälpen kit finns hos många återförsäljare, eller så kan du sätta ihop din egen. Var noga med att inkludera plåster och en antiseptisk spray eller kräm samt tvål och en termometer. Packa steril gasväv i 2 - och 4-tums kuddar tillsammans med 2 - och 3-tums rullar. Sax, handskar, nålar och säkerhetsnålar bör också ingå. Lägg in receptfria läkemedel såsom acetylsalicylsyra, antacida och antihistaminer och du kommer att vara förberedda för skador och sjukdom. Addera Food

En akut livsmedelsförsörjning bör vara tillräckligt stor för att sista tre dagar och måste innehålla nonperishable livsmedel som inte behöver kokas. Inkludera livsmedel som är bra källor av energi såsom jordnötssmör, trail mix, kex och granola barer. Konserverad frukt, grönsaker och kött som inte kräver vatten för att framställa också inkluderas. Om packning konserverade drycker såsom juice eller mjölk, väljer varumärken som inte kräver extra vatten. Undvika livsmedel som orsakar törst, såsom salt eller kryddig objekt, och kom ihåg att packa en burköppnare.
Vatten

Enligt FEMA, en gallon vatten per person och dag behövs och minst tre dagar av vatten bör lagras för en nödsituation. Affär vatten i rena plastbehållare som inte bryts ned. Undvik mjölk kannor eftersom de bryts ner snabbt i värmen. Rotera din försörjning akut vatten minst var sjätte månad för att säkerställa färskvatten utan bakterietillväxt.
Supplies

en Försörjningsberedskapscentralen kit måste omfatta minst en ficklampa med extra batterier och några bloss signal. Papper förnödenheter såsom toalettpapper, pappershanddukar och trasor bör också ingå. En leverans av akut kontanter eller checkar är en bra sak att ha till hands, bara se till att hålla dem väl dold i fall bilen någonsin är stulen eller höggs till. Håll en varm filt i bagageutrymmet och en penna och papper eller en hjälp skylt.
Särskilda artiklar

Ta hänsyn till de särskilda behoven hos de personer som kan vara med dig i en nödsituation. Inkludera burka välling, extra blöjor och våtservetter om du har ett spädbarn. Om någon medlem i din familj kräver daglig medicinering, se till att inkludera en leverans i de fall det behövs. Bindor bör packas för kvinnor, och kopior av viktiga dokument bör hållas också.
Vehicle Supplies

Håll en uppsättning startkablar i bagageutrymmet som är minst 12 meter lång samt flera liter olja. Extra säkringar, skruvmejslar, tänger, handtag vice och en skiftnyckel bör också ingå. I händelse av en punktering alltid hålla en burk ringtryckmätare, ett däck tryckmätare, speciellt om du inte har ett reservhjul och en domkraft. Frostskyddsvätska, kommer en liten spade för snö, kattsand och en isskrapa måste också ingå om du bor i ett område med frostiga vintrar. En rulle silvertejp kan användas för att åtgärda läckande slangar och andra små problem och bör ingå.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146067.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.