Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Legal Street Buggy regler i Florida

Även om de flesta Florida stränder är det olagligt att köra över sanddynerna , är det fortfarande inte ovanligt att se dune buggys på stranden . Dune barnvagnar modifieras terränggående fordon byggda på en liten bil chassi . De är byggda för off - road rekreation , men det är möjligt för fordon att möta den rättsliga standarden för körning på allmän väg . Florida lag behandlar detta ämne i Florida stadgan kapitel 316 . Fordon Till Salu

Florida Lagen definierar motorfordon dels som alla fordon som transporterar människor och är " drivs med annan kraft än muskelkraft . " Särskilda undantag från lagen är tillåtna för fordon som körs på ett spår , cyklar och mopeder . Eftersom dune buggys inte är undantagna , måste de vara lagliga gatan för att köras på allmän väg .
Lights

att vara lagliga gatan , en dune buggy måste ha traditionell säkerhet lampor , såsom strålkastare , bakljus , bromsljus och blinkers .
utrustning

Alla fordon måste ha väl fungerande bromsar , avgassystem , horn , säkerhetsbälten , speglar och en vindruta med torkare .
Licens

Dune barnvagnar som drivs på allmän väg måste vara licensierade och registrerade som traditionella fordon . Men om de är strikt fritidsfordon , är registreringsskylten avgiften $ 27 en år för personer under 4,500 pounds och $ 47,50 om över 4500 pounds .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146066.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.