Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur att rensa en DUI Från DMV Records

En DUI (bilkörning under påverkan) laddning är en extremt dyr övertygelse att betala för, som inte bara har du att betala alla böter i samband med DUI avgift, men din bilförsäkring också kommer att öka. Beroende på dina potentiella jobb erbjudanden, kan ett DUI hålla dig från att få en position. På grund av detta, är det en bra idé att försöka få din DUI bort från dina DMV register. Saker du behöver
Advokat
Visa fler instruktioner
1

Begäran om din DUI att utplånas. Detta innebär att DUI tas bort från din bokföring så att potentiella arbetsgivare och andra som utför bakgrundskontroller inte hittar den information (det fortfarande är möjligt för brottsbekämpande personal för att se avtjänats DUI, dock).
2

Be din advokat att lämna in en skriftlig begäran till domstolen. Eftersom detta inte är en topp-prioritet fallet, kommer det förmodligen att ta flera månader innan någon ser över begäran.
3

Undvik andra kriminella och misdemeanoravgifter. Om du har några anklagelser mot dig, är din chans för radering obefintliga (speciellt om dessa avgifter involverar alkohol).
4

Följ expungement anvisningar till dig från domstolen. Du kan bli skyldig att infinna sig för en utfrågning inför en domare för att förklara varför du tror att du uppfyller kraven för en borttagna posten. Ange att du inte har belastats med några andra brott och har följt alla körning lagar. Domaren har handlingsfrihet att tilldela eller inte tilldela expungement. Du vanligtvis ges en prövotid på sex till 12 månader för att undvika återfall i brott (extra DUI avgifter). Om perioden avslutar utan att du få en ny laddning, är DUI bort från din DMV rekord.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146048.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.