Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Rail Crossing Säkerhet

Federal Railroad Administration Kontor av säkerhetsredovisning som mellan 2007 och 2010 fanns det cirka 7.609 incidenter vid privata och offentliga järnvägsövergångar. Pendlare och persontåg har varit kända för att resa med en genomsnittlig hastighet på 65 till 75 miles per timme, vilket gör det nödvändigt för förare och fotgängare att använda extrem försiktighet när de passerar järnvägsspåren. Gates och blinkande lampor

Försök aldrig att korsa järnvägen när grindarna är nere och lamporna blinkar. Tåg kan komma väldigt snabbt och med kort varsel. Om du är i bilen, se till att du stanna och vänta för porten att stiga och att lamporna slutar blinka innan du fortsätter. Kom ihåg att vissa korsningar har flera spår, och ett andra tåg kan färdas precis bakom den första.
Övergångsställen

Fotgängare uppmanas att bara korsa järnvägsspåren vid särskilda områden. När de passerar spåren, uppmärksamma och följ alla signaler, tecken och varningar. Aldrig korsa spåren via en järnvägsbro, bock eller genom en tunnel, eftersom de inte är tillräckligt bred för att rymma fotgängare.
Vehicle Safety

aldrig sluta bilen på en järnvägsövergång när som helst. Om ett trafikljus kräver din bil för att komma till ett fullständigt stopp, gör det innan några järnvägsspåren eller se till att din bil helt kan rensa korsningen. Kommer till ett stopp mitt i en korsning kan orsaka din bil att fastna om säkerhetsgrindar lägre.
P Om du råkar fastna eller stall på ett järnvägsspår, få alla ur fordonet omedelbart och promenad från spåren. Om ett tåg är på väg, snabbt röra sig bort från spåren i den riktning av tåget. Detta kommer att säkerställa att eventuellt skräp från kollisionen inte kommer att drabba dig. Addera Kontroll för tåg

När du närmar dig en järnvägsövergång i ett fordon, är det absolut nödvändigt att kontrollera tåg även om varningsklockor inte ljuder. Stäng av radion och sänk fönstren och lyssna efter eventuella tåg horn, visselpipor eller klockor.
P Om korsning vid ett övergångsställe och inga varningsklockor kan höras, är det viktigt att titta åt båda hållen innan man går över. I händelse av att en passerar signalen inte varnar om ett tåg som närmar, korsa inte förrän tåget har passerat. Kom ihåg, tåg som verkar långt borta är faktiskt närmare än du tror. Vissa tåg resa upp till 90 miles i timmen och när ett tåg ingenjör kan se en fotgängare, är det ofta för sent för tåget att stanna.
Övriga säkerhetsföreskrifter

Håll utkik efter fordon som krävs för att komma till ett fullständigt stopp vid järnvägsövergångar. Lastbilar, bussar skolan samt fordon som transporterar farligt gods är skyldiga att göra en full stop innan du fortsätter över spåren. Försök aldrig att passera ett fordon inom 100 meter från en järnvägsövergång. Detta kan påverka ditt omdöme och distrahera dig från att bestämma om spåren är säkert att korsa.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146045.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.