Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Bilbarnstolen Lagar för Massachusetts

På Juli 10, 2008, förstärkt Massachusetts sitt lag bilbarnstol genom att lägga till ett krav bälteskudde. Motorfordon operatörer tar ansvar för korrekt fastsättning barn upp till 13 års ålder under bilbarnstol lagens bestämmelser. Massachusetts "separat säkerhetsbälte lagen omfattar de återstående minderåriga, såväl som vuxna, i staten. Barnsäkerhetssystem Lag

Massachusetts förare måste säkra alla barn under 8 års ålder i ett fasthållande anordning såvida barnet är 57 inches eller längre. Barn i åldrarna 8 och 12, liksom de som är mer än 57 inches tall, måste använda ett bilbälte för vuxna. Lagen uppgraderades under 2008 att kräva användning av ett barn passagerarnas säkerhet för booster-seat-ålderungar. Enligt den gamla lagen, får Massachusetts använda bilbälte vid 5 års ålder. Som Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) rapporter, statens bältet lag mandat bilbältesanvändningen för alla personer, 13 år och äldre, i både fram-och baksätet. Addera Booster Seat Överväganden

Som Massachusetts Department of Public Health (DPH) förklarar, att motorfordon vrak är den ledande dödsorsaken för 4 - till 8-åringar som drivkraft för bälteskudde lag. Bältesstolar lyfta barn så ett bälte för vuxna passar ordentligt över mitten av bröstet och längs höfterna. DPH konstaterar att när ditt barn når viktgränsen satt av tillverkaren av hennes framåtvänd bilbarnstol med sele, är det dags att övergå till ett bälte-positionering bälteskudde.
Undantag

Skolskjutsar och motorfordon produceras före den 1 juli 1966, som inte är utrustade med säkerhetsbälten är undantagna från Massachusetts 'bilbarnstol lag. Ditt barn är också undanta om det finns ett medicinskt tillstånd hindrar honom från att använda ett barn systemet passagerarnas säkerhet. Du måste bära i bilen en anteckning från ditt barns läkare anger funktionshinder och resonemanget bakom beslutet att avstå från användning av någon form av skydd för de åkande.
Enforcement

Brott mot bilbarnstol lagen bär böter på inte mer än $ 25. Taxi förare vars fordon inte utrustade med fasthållningsanordningar för barn är undantagna från böterna. Lagen är en primärrätt, vilket innebär att officerare kan stoppa dig och utfärda en stämning barnstol. Under sekundära lagar, måste du begå ett trafikbrott i syfte att få en bilbarnstol eller bilbälte biljett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146043.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.