Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Arbetsplats Driving Safety

Körning på jobbet kan vara en frekvent upplevelse för vissa människor, oavsett om det pendling till en arbetsplats, deltar i möten på olika anläggningar eller transportera gods för företaget. Oavsett erfarenhet, ska anställda följa vissa säkerhetsföreskrifter, som skyddar både den anställde och arbetsgivaren. Säker körning

kör ett företags fordon, är det absolut nödvändigt att den anställde kör säkert i alla lägen. Fortkörning, talar i en mobiltelefon, tailgating och att inte använda säkerhet signalerar är bara några av de säkerhetsrisker när bakom ratten. Anställda ska avstå från aggressiva och distraherad körvanor, inte bara av säkerhetsskäl, men att hålla företagets namn i god status med det lokala samhället.
Nedsatt körning

Körning under påverkan av alkohol och droger är inte bara mot företagets policy, är det mot lagen. Aldrig, när som helst, bör en anställd att köra ett företags fordon i detta tillstånd. Om en anställd tar receptbelagda mediciner som potentiellt kan störa hennes säker körning, skulle hon lämna ut denna information och en kopia av hennes recept till sin arbetsgivare innan du kör ett företag fordon.
Säkra Material

Innan körning i alla företag fordon, ska en anställd säkra material eller laster som ska transporteras. Objekt som kan ströva omkring fordonets hytt kan potentiellt orsaka en trafikolycka. Förare som är dragande tunga laster för deras företag bör vara medvetna om hur lastbilen är säkrad. Detta kan också hjälpa dig att maximera säkerheten under transport.
Bilbältesanvändning

Förenta staternas Department of Labor Occupational Safety and Health Administration (OSHA) rapporterar att säkerhetsbälten är de mest effektiva form av säkerhetsanordningar i fordon. Enligt OSHA, säkerhetsbälten spara cirka 12.000 liv och förhindrar 325.000 allvarliga skador i USA varje år. OSHA rapporterar att alla anställda ska vara skyldiga att använda säkerhetsbälte när du kör företagets fordon. Addera säkerhetsrutiner

Alla anställda bör utbildas för att följa de korrekta förfarandena när de deltar i en motorfordon krasch. Arbetsgivare bör alltid hålla försäkringskort samt information, registrering och ett företag kontaktlista för anställda att använda i händelse av en olycka. Känna till och följa alla förfaranden företagets säkerhet vid alla tillfällen kommer att minska den anställde och arbetsgivarens möjligheter att vara inblandad i en olycka och juridiska problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146032.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.