Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Driving Safety Issues

Varje förare som blir bakom ratten blottar sig, tillsammans med sina passagerare, till en viss grad av risk. Även mindre bilolyckor kan orsaka allvarliga personskador eller allvarliga materiella skador. Men genom att uppmärksamma de stora frågorna körsäkerheten kan förarna minska sannolikheten för en olycka och gör körningen till en mer behaglig upplevelse. Trafikreglerna

En av de viktigaste frågorna körsäkerhet följer trafikreglerna. Genom att lyda gatuskyltar, hastighetsbegränsningar och lokala körning lagar, chaufförer göra vägarna säkrare för alla. Nya förare tar vanligtvis en skriftlig tentamen och ett körprov för att visa sin kunskap om trafikreglerna.

Men under tiden, kan denna kunskap avklinga som förare utveckla dåliga vanor eller glömmer ett korrekt förfarande för sällan trafiksituationer. En repetitionskurs kan hjälpa en förare återfå en säker, praktisk kännedom om körning lagar och kan också leda till minskade försäkringspremier.
Fordonsunderhåll

upprätthålla en säker bil är också nödvändig för säker körning. Trasiga eller urblåst ljus kan göra en bil är svårt att se på natten, eller hindra föraren från att signalera sina avsikter att andra på vägen. I stater som kräver förarna att lämna in sina bilar till en årlig besiktning, tekniker säkerställa att ett fordon har tillräckligt mönsterdjup, funktionella bromsar, arbetsbelysning, bra vindrutetorkare, glas som är fritt från sprickor och en funktionell horn. Även förare som inte behöver ha en besiktning enligt lag skall utföra löpande underhåll på tid och kolla sina fordon ofta för att se till att allt fungerar bra. Addera ditt Särskilda omständigheter

Under vissa förhållanden, bilolyckor blivit mycket mer troligt. Förare måste vara medvetna om dessa speciella omständigheter och vet hur man beter sig om de inträffar. Under dåligt väder eller under dåliga vägförhållanden, måste föraren bromsa till en rimlig hastighet, även om detta innebär att köra långt under hastighetsgränsen. Byggplatser och andra områden, inklusive järnvägskorsningar och skolzoner, oftast har sänkta hastighetsgränser.
Distraktion

Bilkörning distraherad är ett ökande problem på amerikanska vägar som mer och fler förare använder elektronisk utrustning som GPS-enheter och mobiltelefoner. Läsa kartor, äta och spela hög musik är alla farliga, eftersom de kan distrahera en förare och långsam reaktionstid i händelse av en nödsituation.
Narkotika och alkohol

Droger och alkohol försämrar förare och är en viktig orsak till olyckor. Även när en förare är under den lagliga gränsen för alkohol i blodet, kan han fortfarande vara ansvarig för en mindre allvarlig körning medan nedsatt avgift. Ingen person under påverkan av droger eller alkohol bör någonsin driva ett fordon, och andra ska göra vad som är nödvändigt för att förhindra att detta händer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146030.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.