Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man installerar Bilbarnstolar i Sienna

Du kan installera bilbarnstolar i en Sienna på flera sätt. Oavsett året av Sienna, spärren ankare och platser säte är i allmänhet samma, med endast ett fåtal undantag. Lyckligtvis, på grund av rymlighet i Sienna och bilbarnstolen sinnade ingenjörskonst som gick in för att tillverka detta van, är det möjligt att utnyttja alla passagerarutrymmet tryggt och säkert, även om bilbarnstolar är installerade. Instruktioner
Konfigurera Car Seat Plats
1

Bestäm placeringen av sätena. Babies 20 pounds och under ett år ska vara i bilsäten installerade bakåtvänd. Av denna anledning kan det vara enklast att installera bakåtvända bilbarnstolar i den tredje raden.
2

Hitta LATCH ankare. I de flesta Sienna modellerna är LATCH ankare placerade på passagerarsidan och mellersta sätet i den tredje raden, och på båda kaptenens stolar i mittenraden.
3

påbörja installationen av bilbarnstolen hjälp av stegen nedan för bakåtvänt,. framåtvänd, spärren och axelrem
bakåtvända bilbarnstol Med Base
4

Placera bilbarnstolen bas på önskad plats. Thread spärr klipp genom öppningarna på vardera sidan av basen och anslut till ankare (placerad under klädseln panel där ryggstödet möter sätet).
5 p Om en axelrem används, trä skuldra och höftbälte upp under basen, genom öppningen, över basen och ner genom den intilliggande öppningen, slutar genom att klicka på bältet i spännet. Dra ner på axelremmen tills det klickar och låt den tråden tillbaka till säkerhetsbältesupprullare.
6

Knäböja i basen, eller tryck den ordentligt mot sätet, dra samtidigt upp på åtstramning rem eller axelrem.
7

test för att se till att stolen inte har alltför mycket att ge i det genom att flytta den från sida till sida och fram och tillbaka. Om mer än en tum av rörelse finns i någon av dessa riktningar, sätta mer press på basen och dra åt igen tills rätt spänning uppnås.
8

Placera babyskyddet i bilen sitsen. Se till att bäraren ligger vid en 45 graders vinkel. Om vinkeln är för brant, avinstallera basen, rulla ihop en handduk eller placera en vatten nudel mellan botten på basen och sätet, och upprepa stegen ovan.
Bakåtvända Cabriolet Car Seat
9

Placera bilbarnstolen på önskad plats. I en Toyota Sienna, är det enklaste stället att ha fler än ett barn i en bakåtvänd stol i den tredje raden, eftersom den inte blockerar vägen till baksätet som den andra raden gör.
10

Anslut LATCH klippet till varje sida av LATCH ankare, om inte installation i förarens sida tredje raden där ingen LATCH förmåga existerar. I det här fallet, säkra spärren klipp till låsläge på baksidan av konvertibla bilbarnstol, gänga axeln och höftbältet igenom och avsluta genom att klicka på spännet på plats.
11

Knäböja in bilbarnstol och dra upp ankaret bältet eller axelremmen för att dra åt. Se till att du inte är på knä på bältet under bilbarnstol tyg, eftersom detta kommer att förhindra att bandet åtdragning.
12

Testa tätheten genom att vicka på sidan bilstol till sida och fram och tillbaka. Om mer än en tum av rörelse i endera riktningen föreligger, tillämpa mer tryck på sätet och spänn tills adekvat spänning är nådd.
13

Kontrollera att bilbarnstolen vilar på en 45 graders vinkel. Om vinkeln är brantare än 45 grader, avinstallera, placera en hoprullad handduk eller vatten nudel mellan basen av sätet närmast ryggstödet av Sienna sätet och installera.
Framåtvänd Cabriolet Car Seat
14

Placera sätet på önskad plats. Innan du installerar till sätet i Sienna, trä tjuder bälte och ankare klippet (ligger på den övre baksidan av konvertibla bilbarnstol) under nackstödet. Detta kommer att anslutas sista spärren bältet genom den rätta vägen på bilsätet
15

gänga;. Notera att en annan rem bana används för bak-och framåtvänd bilbarnstolar
.
16

Anslut Spärren klippet till motsvarande ankare, såvida förarsidan tredje sätesraden används. I detta fall, klippa LATCH säkerhetsbältet i låsläge på baksidan av det konvertibla bilbarnstol. Trä knä och skuldra bälte genom den rätta vägen och få kontakt med spännet. Dra axelremmen ända tills det klickar och låt det kontraktet.
17

Knäböja i bilsätet och dra upp på bandet för att fästa. Se till att du inte är på knä på bältet ligger under tyget på konvertibla bilbarnstol, vilket skulle hindra adekvat åtstramning.
18

Flytta konvertibla sidan bilbarnstol till sida och fram och tillbaka. Om mer än en tum av rörelse i endera riktningen föreligger, tillämpa mer tryck i bilsätet och dra åt.

Anslut övre tjuder bilbarnstol till ankaret. I Sienna kaptenens stolar placerade i den andra raden, är ankare på baksidan botten av sätet. I den tredje raden är de ankare belägen cirka en fot upp från golvet av bålen, bakom passageraren och mellanplåt säten. Det finns inga bakre ankare på förarsidan tredje sätesraden. Dra upp bandet för att spänna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146025.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.