Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Booster Seat Säkerhet

bältesstol bestämmelser är vanliga i de flesta lagstiftningar bilbarnstolar. Föräldrar gör ofta misstaget att flytta barnen till ett bälte för vuxna, utan en medföljande bälteskudde, alltför snart. Medan följa lagen är viktig, är det lika viktigt att inse att många statliga lagar tillåter dig att avstå barn systemen passagerarnas säkerhet innan det är säkert att göra så. Lagar

av maj 2010, endast tre stater - inte har lagar bälteskudde, enligt Governors Highway Safety Association - Arizona, Florida och South Dakota. Varannan tillstånd och District of Columbia mandat bältesstol användning för barn i en viss ålder, storlek eller båda. Många staters bilbarnstolar lagar kräver användning av bälteskuddar för barn genom sin 5: e, 6: e eller 7: e födelsedag eller en viss höjd, vilket som kommer först.
Funktion

Bältesstolar höja ditt barn så ett bälte för vuxna passar henne ordentligt. Som American Academy of Pediatrics anteckningar, du bör övergången ditt barn till en bälteskudde när hon blir för stor för en framåtvänd bilbarnstol med en sele. Även om detta tenderar att hända runt åldern 4 och 40 pounds, vissa tillverkare gör framåtvända säten med en sele som accepterar större barn.
Tidsplan


AAP rekommenderar att du håller ditt barn i en bälteskudde tills han når 4 fot 9 inches tall. Barn passagerarnas säkerhet experter, som sträcker sig från de hos AAP till National Highway Transportation Administration, stress som ett bälte för vuxna inte passar ordentligt tills ditt barn träffar som 57-tums höjd platå.

Även om detta tenderar att uppstå runt åldern 8 - den ålder då de strängaste bilbarnstolar lagar tillåter vuxna bältesanvändningen - barnsjukhuset i Philadelphia uppmanar dig att skjuta till höjd snarare än ålder när man tänker avstå en bälteskudde
. Betydelse

Forskning av CHOP visar att bältesstolar sänka ditt barns skaderisken med 60 procent, jämfört med användningen av bilbälte ensam. NHTSA uppgifter visar att föräldrar och andra bilister ökar ansträngningarna för att skydda sina booster-seat-age motorfordon passagerare

rikstäckande bälteskudde utnyttjandegraden bland 4 -. Till 7-åringar uppgick till 43 procent i 2008, en 6 procentenheter vinst jämfört med 2007. Arbete kvarstår dock. NHTSA påpekar att 45 procent av 4 - till 7-åriga barn inte var ordentligt fastspända under 2008. De var antingen helt ohämmad eller med bara ett bälte för vuxna.
Överväganden

Bältesstolar är konstruerade för användning med en skuldra /höftbälte. CHOP anger att midjebältet bör passa väl under ditt barns höftben. Axelremmen bör korsa mitten av ditt barns axlar, inte halsen. Placera aldrig ett bilbälte bakom ditt barns arm eller rygg. CHOP uppmanar dig att titta in tillsätta axel /knä bälten till din bil om den är utrustad med endast höftbälten. De betonar också vikten av att hålla barn yngre än 13 i baksätet, även när de växer ur en bälteskudde.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146024.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.