Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man skapar ett Kit Emergency Road

Du är strandsatta på sidan av en lång, öde motorväg och allt du har är en halv flaska varmt källvatten, en gammal uppsättning av startkablar och ett reservdäck. En nödsituation road kit skulle komma till hands ungefär nu --- komplett med alla grunderna såsom verktyg, vätskor och mat --- att göra denna mardröm drägligare och att rädda dig från den här röran. Lär dig att skapa en välsorterad kit akut väg att vända sig till om du blir strandsatta igen i mitten av ingenstans. Saker du behöver
reservdäck
Konserverad däck tätningsmedel
Lug skiftnyckel
Jack
lufttrycksmätare
startkablar
Mini-batteri
två liter olja
Vindrutetorkare vätska
Frostskyddsmedel
Transmissionsolja
Gallon vatten
Funnel (er) från Skruvmejslar
Tänger
Vise grepp
Skiftnyckel
Silvertejp
Rags
Pappershanddukar
Gamla filtar
Ficklampa
Extra batterier
Roadside bloss
varningstrianglar
Mobiltelefon
Extra pengar
Kreditkort
Papper och pennan
Kartor
Förbandslåda
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din reservdäck för att se till att det är i bra form. Bär en burk däck tätningsmedel, t.ex. Fix-A-Flat. Det kan plugga ett litet hål och blåsa upp däcket om det har gått platt. En rörtång och en domkraft är väsentliga för att ändra ett dåligt däck, som är en lufttrycksmätare att mäta däcktryck.
2

Store startkablar i bagageutrymmet för att återuppliva ett gammalt batteri om det har gått död, och har extra säkringar till hands för att ändra dem som har förlorat sin gnista. Två extra liter olja, vindrutetorkare vätska, frostskyddsvätska, transmissionsolja, en liter vatten och en tratt eller två är också ett måste för att avhjälpa vätskeförlust eller överhettning problem.
3

Stick skruvmejslar, tänger, skruvstäd handtag och en skiftnyckel i din nödsituation kit, tillsammans med en rulle silvertejp, till några gamla trasor och en rulle hushållspapper rengöra smutsiga händer och spill efter vägkanten reparation. Lagra en gammal filt eller matta kvarleva att ligga på i fall du har att pressa under bilen.
4

Bär en ficklampa med extra batterier, fyra 15-minuters vägkanten bloss och flera varningstrianglar i din nöd väg kit. Enligt AutoMedia.com, "mer än 3.000 döda i trafiken per år beror på olyckor som sker under vägkanten reparationer. En triangel är oftast bättre än en flare eftersom det inte kan bränna ut." Får en ljus "hjälp" skylt att fastna i ryggen fönster och bär en tom 5-gallon gas kan om du får slut på gas.
5

Beväpna dig med en väl laddad mobiltelefon. Fylla din bil med granola barer, nötter eller andra icke-färskvaror. Bär en flaska eller två av dricksvatten, och har papper, penna, extra pengar, kreditkort och kartor med dig hela tiden. Håll en filt i baksätet för att hålla dig varm om du har att spendera en kall natt i bilen. En förbandslåda är också ett måste.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146012.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.