Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Kalifornien Motorcykel Eyewear Lag

Bära rätt växel kan hjälpa motorcyklister rida säkrare, och begränsa antalet distraktioner de möter på vägen. Enligt 2010 California Vehicle Code och allmänna bestämmelser, 12 Division, kapitel 5, artikel 7, punkt 27803 måste alla motorcyklister bära hjälm. Lagen gör inga särskilda bestämmelser som bygger på glasögon en motorcyklist måste bära, men California DMV inte lägga ut de normer som det förväntar sig att alla motorcyklister i tillståndet att följa. Som ett resultat, bör alla motorcyklister följa DMV: s riktlinjer för sin egen säkerhet, och även att se till att de inte ticketed av polisen. Face Shields

California DMV rekommenderar att motorcyklister bära splitterresistenta ansiktsskydd. Dessa sköldar kan skydda en motorcyklister ansikte i händelse av en olycka, och de också skydda ögonen från vind, partiklar i luften och flygande insekter. Mest fullständiga hjälmar kommer med ett visir redan fäst, men motorcyklister kan också köpa enskilda ansiktsskärmar att fästa en hjälm som saknar en sköld, eller behöver man ersatt. Addera Goggles

Även om Kalifornien DMV föredrar att motorcyklister bära ansiktsskydd, med glasögon är ett lagligt alternativ. Även glasögon kommer att effektivt skydda ögonen och låta en motorcyklist att köra säkert, glasögon misslyckas med att skydda ansiktet från eventuella föremål som flyger genom luften.
Vindrutor och glas

bär glasögon, solglasögon eller kör en motorcykel med bara ett vindskydd rekommenderas inte substitut för att bära skyddsglasögon eller ansiktsskärm. Vindskydd kan blockera smuts och skräp i luften, men de kommer inte att hindra vinden från att blåsa in en motorcyklist ögon. När detta händer, kan motorcyklisten bli distraherad, och hennes ögon kan torka ut, vilket gör det svårt att se. Glasögon och solglasögon kan lätt blåsa bort i vinden och de kommer inte att hålla vind torkar ut en motorcyklist ögon.
Glasögon Villkor

Enligt California DMV, alla glasögon bör fästas säkert för att förhindra dem från att blåsa bort i vinden. Det är viktigt att ansiktsskydd och skyddsglasögon är fri från repor, vilket kan bryta ljus på natten och orsaka en distraktion. Skyddsglasögon och ansiktsskydd bör tillåta lite luft genom att minska kondens och imma. Motorcyklister som behöver korrigerande glasögon bör också se till att deras ansiktsskydd lämnar tillräckligt med utrymme för att rymma sina glasögon.
Mörkerkörning

Motorcyklister inte bör bära tonade glasögon när du kör på natten, eller på något annat svagt ljus situation (t.ex. en tunnel), enligt California DMV. Tonade ansiktsskärmar och solglasögon minska mängden ljus som en förare ser, och det kan leda till olyckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146011.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.