Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Volkswagen Phaeton Säkerhetsinformation

Den Volkswagon Phaeton introducerades 2004 för att tävla mot andra lyxiga sedaner på marknaden. Phaeton innehåller många standard säkerhetsanordningar på alla modeller, inklusive högteknologiska funktioner som Auto Crash Notify, front och side assist, och en elektrisk stabiliseringsprogram, eller ESP. Klassiska säkerhetsfunktioner såsom säkerhetsbälten, låsningsfria bromsar och stöldskydd larmsystem erbjuds också på Phaeton fordon. Standard säkerhetsanordningar
En däcktryck övervakningssystem är en av många säkerhetsfunktioner.

Volkswagon Phaeton levereras som standard med både side-gardin och sidokrockkuddar samt låsningsfria bromsar. En däcktryck övervakningssystem, automatiska strålkastare, antispinn, stöldskydd och överfallslarm kommer också standard. National Highway Traffic Safety Administration kräver att alla fordon som finns 10.000 pounds eller mindre att byggas med ett elektroniskt stabiliseringsprogram för 2012 års modell. Dock gjorde VW Phaeton detta en standardfunktion som av 2009. Före detta, var Electric stabiliseringsprogram en $ 450 alternativ. Addera Electric stabiliseringsprogram

Electric stabiliseringsprogram, som är standard på alla Volkswagon Phaetons från 2010, är ett elektroniskt hjälpmedel som hindrar en förare från att förlora kontrollen över sitt fordon. Den ESP känner av när en förare har gått av en avsedd bana och tillfälligt bromsar bilen genom att bromsa ett eller flera av hjulen. Om det behövs, kommer ESP minskar också motoreffekten. Den ESP är utformad för att förebygga olyckor genom Phaeton drivrutiner.
Auto-Crash Meddela
Auto Crash Meddela systemvarningar katastrofbistånd

Volkswagon Phaetons också erbjuda en automatisk Crash Meddela system för alla modeller sedan 2004. Auto Crash Notify systemet automatiskt av katastrofbistånd i händelse av en bilolycka. Systemet identifierar också platsen för kraschen till räddningsteamet. I händelse av att din Phaeton går sönder, eller får en punktering, Auto Crash Meddela systemet kommer att meddela larmcentralen.
Side Assist

Phaeton också erbjuder ett filbyte assistans alternativet, eller side assist, som en del av sitt säkerhetspaket. Använda radarsensorer, den side assist övervakar bilen aktivitet på vardera sidan av Phaeton, liksom bakom det. Början på 60 km /t, sensorerna, som ligger i den bakre stötfångaren, varna föraren om en eventuell kollision är på väg att ske. En varningssignal visas i backspegeln på bilen. Sensorerna har en övervakande utbud av 50 meter bakom, och 3,6 meter vid sidan av Phaeton.
Front Assist

Phaeton även levereras med front assist, en säkerhetsfunktion för att förhindra påkörningar bakifrån, där en radarsensor känner av avståndet mellan Phaeton och bilen framför sig. Om Phaeton blir för nära bilen framför sig, varnas föraren. Denna funktion kan aktiveras eller stängas av, genom att trycka på "On /Off"-knappen sitter på vänster sida om ratten. När aktiverad kommer Phaeton bromsa automatiskt ner eller stanna, om fordonet är för nära bilen framför sig.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146006.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.