Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur Strap rullstol i rullstol van

Säkerhet är högsta prioritet vid transport rullstolsburna i en rullstol van. Om rullstolen glider i van, kunde både användaren och de människor ridning med honom eller henne bli sårad. Säkert band rullstolen i rullstol van hjälper minska risken för att rullstolen rör sig samtidigt i fordonet. Instruktioner
1 Denna symbol kan du veta att van är handikapp tabelluppsättningar.

Skjut rullstolen på rullstolslyft eller ramp för att komma in i van med rullstolen. Se till att den enskilde är säker på rampen genom att låsa rullstolens bromsar. Titta ner när hissen är i drift, och hålla fast vid armen på rullstolen så att du kan hjälpa till att stabilisera stolen.
2 Ut och omkring på en rullstol van.

Placera rullstolen in i bilen så nära som möjligt till de säkerhetskrav remmar bultade i golvet. Kontrollera att rullstolens lås är på plats och att fyra remmar med krokar är bultade på golvet, liksom den vanliga bältet som går runt den person som är i rullstolen. De vanligaste rullstol remmar i skåpbilar är justerbara. De justerbara remmar har en mekanisk anordning nära golvet. Dra på bandet för att göra det längre, som ett säkerhetsbälte i bilen. Tryck på knappen på enheten för att rulla bandet i. Eller manuellt rulla in bandet med hjälp av ratten på sidan av enheten. Addera 3

Placera kroken på änden av rem på barerna som går över bottnen av en rullstol. Säkra alla fyra krokar på samma sätt. Två av de remmar krok till framsidan av rullstolen, och två remmar krok till baksidan.
4

Spänn remmen med den mekaniska anordningen vid botten av bandet. Använd hjulet för denna uppgift. Sätt bältet över individens knä och bröstet och fäst den. Justera bältet så att det sitter bekvämt. Försök att flytta rullstolen att se till att den är stabil. Dra på banden tills de är täta, men inte obehagligt så för passageraren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146005.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.