Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Under 18 Driving Lagar i Kalifornien

Medan många tonåringar är ivriga att komma i en bil och på vägen själva, har varje stat olika krav som garanterar varje individ går igenom lämplig process. I Kalifornien måste personer under 18 år att arbeta fram emot att få en full licens genom att gå igenom en rad tester och kurser. Skaffa och köra med en Permit

För att få en provisorisk tillstånd, måste den sökande vara minst 15 1/2, men under 18 år gammal. Den sökande måste gå till sin lokala avdelningen av motorfordon för att fylla i ansökningsblanketten DL 44 med en förälder eller målsmans underskrift, ger ett tumavtryck, har hans fotografi taget och klara ett syntest. Han måste också komma beredd att ge sitt fullständiga namn, personnummer, födelsedatum och juridisk närvaro. Efter att ha passerat en undersökning om trafikregler, kommer han att få ett provisoriskt tillstånd som tillåter honom att köra enbart med en förälder, vårdnadshavare eller make som är äldre än 25 år och har en licens i delstaten Kalifornien. Dessutom måste personen sitta tillräckligt nära föraren att hon skulle kunna ta över ratten om det behövs.
Förarens utbildning och provkörningen

Någon åldrarna av 15 1/2 och 17 1/2 måste visa att hon antingen har slutförts eller är för närvarande inskrivna i förarutbildning och köra utbildningar. De mellan 17 1/2 och 18 år gamla behöver inte ta någon av de kurser för att få sina tillstånd, men de kommer inte att tillåtas att ta sin förarens testet tills de är 18 år gamla. Kandidater som har tagit kurserna kan ta testet när de är 16 år gamla, har fått sina tillstånd under minst sex månader och har bevisligen genomfört 50 timmars praktik med en vuxen 25 år eller äldre som uppfyller ovannämnda krav. Minst 10 av de 50 timmarna skall ha avslutats på natten. När kandidaten passerar vägen testet, måste hon ha en licensierad förare i åldern 25 år eller äldre med henne om hon transporterar eventuella passagerare under 20 års ålder eller kör från 11:00 till 05:00 under de första 12 månaderna.


Undantag

California DMV anges att "När skälig transporter inte är tillgängliga och det är nödvändigt för dig att köra, enligt lag följande undantag för minderåriga att köra mellan 11 PM och 5:00 eller att transportera en nära anhörig ensamkommande okontrollerade. " Undantag gäller om det finns ett medicinskt behov, dock skall en anteckning skall undertecknas av förarens läkare dokumenterar behovet. Reser till skolan eller skolan auktoriserade verksamheter räknas om tonen är undertecknat av rektor, dekanus eller utsedda personer. Personen kan också köra med sin egen nödvändighet eller nödvändigheten av en nära anhörig med en kommentar från en förälder eller förmyndare. Om personen är juridiskt emanciperade, ingen dokumentation som behövs så länge som han har lämnat DMV med bevis för sin frigörelse.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146001.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.