Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur du ändrar en punktering på en 2008 Jeep Liberty

Att få en platt däck kommer att minska din förmåga att köra din bil och kan sätta stopp för alla resor planer du kan ha. Lyckligtvis byta ett däck är en enkel process som kommer åtminstone att du kan få till en bensinstation för att få bilen såg på. Det finns flera olika förfaranden för att byta ett däck, beroende på vilken typ av fordon du har. Den 2008 Jeep Liberty har alla verktyg du behöver för att utföra däckbyte i bakluckan på bilen, och reservdäcket sitter på undersidan av fordonet. Saker du behöver
Jeep jack
Reservdäck
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Öppna den bakre luckan på 2008 Jeep Liberty. Dra upp spärren för facket som sitter på vänster sida av bålen. Detta innehåller domkraft och lug skiftnyckel. Ta bort luckan och tar ut bitarna.
2

Placera domkraften handtaget i drivmuttern, sitter på undersidan av bålen. Placera lug skiftnyckel genom hålet i uttaget handtaget för att skapa ett handtag. Snurra handtaget i drivmuttern i en moturs rörelse för att sänka reservdäcket från under Jeep. Haka däcket från kedjeanordningen,
3

Parkera bilen på en plan plats och dra upp parkeringsbromsen. Växelspaken ska vara i "Park" läge.
4

Lossa muttrarna från punktering med rörtång, men ta inte bort dem på denna punkt. Montera uttaget mekanismen och placera den i skåran på ramen direkt bakom framdäcket eller under axeln av punktering, att byta en bakre däck.
5

Vrid domkraftsskruv till höger användning av den domkraft handtaget för att höja domkraften. Lyft bilen tills punktering är helt från marken. Avlägsna muttrarna från punktering och ta bort det från fordonet.
6

Placera reservdäcket i öppet däckposition samma sätt punktering var belägen. Placera muttrarna på det nya däcket och skruva i dem så att de är bundna men inte åtdragen. Vrid domkraftsskruv till vänster för att sänka bilen.
7

Dra åt hjulmuttrarna med rörtång när däcket är på fordonet. Fäst punktering till kedjan mekanismen. Skapa vinschen med domkraft handtag och rörtång och snurra drivmuttern i bagageutrymmet i en medurs för att höja däcket. Placera all utrustning tillbaka i jack facket och stäng panelen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/145996.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.