Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Säkerhet Betyg på Bilbarnstolar

När National Highway Transportation Safety Administration förklarar alla bilbarnstolar på den amerikanska marknaden uppfylla de dynamiska tester kraven i Federal Motor förordningar fordonssäkerhet. NHTSA har övervägt en crash-test program för barn-fasthållningsanordningar i slutändan beslutar mot det i 2005. Myndigheten anser att resultaten från ett sådant program skulle vara till föga nytta för konsumenterna. Istället NHTSA: s enkel användning betyg för bilsäten fungera som go-to riskklassificeringssystem för bilister. Typer

NHTSA priser följande typer av bilbarnstolar: bil säng, spädbarn, framåtvänd, tre-i-ett, cabriolet, kombination och booster säten. Generellt, eftersom de NHTSA webbplats Barnsäkerhet anteckningar, barn åka i en barnstol från födseln tills de är 1 år gammal och minst 20 pounds. Småbarn flyttar till en framåtvänd bilbarnstol på ålder 1 och 20 pounds till ålder 4 och 40 pounds. När ett barn växer ur en framåtvänd bil set med fem-punktsbälte, rider han i ett bälte-positionering bälteskudde tills han är tillräckligt hög för att använda ett bälte för vuxna.
Evaluation Criteria

Alla bilbarnstolar uppfyller federala säkerhetsstandarder och krasch prestationsmått, enligt NHTSA. Byråns rating system mäter bilstolar utifrån hur lätt de är att använda. NHTSA anser "innehåll och tydlighet" på bilsätet bruksanvisning i sin "Evaluation of Instructions" kategorin. Den "Vehicle Installations Features" åtgärd ser hur lätt det är att installera bilbarnstolen. NHTSA bedöma "innehåll och tydlighet" av bilbarnstol märkning under "Utvärdering av etiketter" kategorin, medan över hur lätt det är att säkra ett barn i fasthållningsanordningen i "Säkra barn" avsnittet.

Rating System

Varje utvärdering kategori får ett betyg på en femgradig skala. Ett femstjärnigt betyg gör att bilbarnstolen rankas som "excellent" i en viss kategori. Fyra stjärnor är lika med "över genomsnittet", medan tre stjärnor motsvarar "genomsnittliga" prestation i en viss kategori. NHTSA anser en två-stjärniga ranking "under genomsnittet." En gradering av en stjärna betyder bilbarnstolen presterar dåligt i den kategorin. Alla betyg hänvisar till den enkla användningen av en bil stolens funktioner.
Överväganden

NHTSA påpekar att det inte ger "fit" information till bilsäten. För att avgöra vilka bilbarnstolar är kompatibla med din bil, föreslår byrån samråd med fordonstillverkare. Dessutom, eftersom de flesta nya bilar är utrustade med låssystemet (en serie krokar utformade för att säkra bilsäten), utvärderar NHTSA användarvänlighet genom att använda bilbarnstol med både standard säkerhetsbälten och spärr.

Top Bilstolar

Du kan visa NHTSA: s enkel användning betyg på sin webbplats (se Referenser). På webbplatsen kan du kategorisera bilsäten efter typ. Det tillåter inte dig att sortera bilsäten baserade på individuella eller övergripande enkel användning ranking, väljer en alfabetisk lista. Flera bilsäten fick fem stjärnor i alla områden 2009, däribland "Compass B510" high-back bältesstol och "Evenflo Big Kid Amp" backless bälteskudde. Bland babyskydd, "De första åren Via" var perfekt under 2009. "De första åren" varumärke dominerade också den "cabriolet" kategorin. Konvertibla bilsäten byta från bakre till framåtvänd som ditt barn växer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/145988.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.