Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Hur man skjuts en Lincoln LS

Vissa Lincoln LS ägare är förvirrad första gången de försöker hoppa starta eller ersätta sina bilens batteri. Detta beror på att LS batteri inte är belägen i motorrummet, som det är i de flesta andra fordon. Batteriet finns i bålen, under lasten mattan på passagerarsidan. Annat än annat batteri plats, starthjälp Lincoln LS är likt många andra fordon. Starthjälp ditt batteri kan tillhandahålls tillräckligt med energi för att veva din motor i de flesta fall. När motorn börjar löpa, kan generatorn arbeta för att ladda batteriet. Saker du behöver
Startkablar
Booster fordon
Visa fler instruktioner
1

Öppna din Lincoln LS stam. Ta tag i kanten på lastfartyg och lyft den ur stammen. Detta exponerar reservhjulet och batteriet.
2

Parkera fordonet du använder för att få ett uppsving nära baksidan av din LS. Kontrollera batteriet plats för booster fordonet. Parkera så att batterierna är uppradade, om möjligt.
3

Stäng av motorn i booster fordonet. Ställ parkering-broms i båda fordonen för säkerheten.
4

Anslut ena änden av den röda startkabeln (positivt) till den positiva batteripolen (+) i LS. Anslut den andra änden av den röda startkabeln till den positiva batteripolen på givarens bilens batteri.
5

Anslut ena änden av den svarta startkabeln till den negativa batteripolen på givaren fordonet. Anslut den andra änden av den svarta startkabeln till stången sticker ut från mitten av reservdäcket fästet i LS. Detta ger en lämplig mark.
6

Veva givaren fordonets motor. Rev upp det lite, och sedan starta motorn i LS. Låt båda fordonen kör i tre till fem minuter.
7

Ta bort den svarta startkabeln från reservdäcket stången, och sedan ta bort den andra änden från donatorn bilens negativa batteripolen.

8

Ta bort den röda startkabeln från LS batteri inlägg, och sedan ta bort den andra änden från donatorn bilens batteri inlägget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/145985.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.