Texas Lagar Om CDL Licenser & Cattle Trailers

Nötkreatur trailers används i hela Texas för att frakta boskap från ranchen till ranch, även för leveranser till Rodeos och mässor. En kommersiell körkort, eller CDL, krävs när man kör ett nötkreatur släpvagn, med vissa undantag till lagarna. Texas Department of Public Safety har avstått en del av kraven för CDL licenser som innehas av Farm-Related anställda tjänstesektor, inklusive de som transportera boskap. Att få en CDL

CDL kan erhållas genom att applicera på alla Texas Körkort kontor i hela staten. Legitimation, till exempel ett giltigt körkort eller pass, ett bevis på personnummer, bevis på en Texas fordons registrering och bevis på ansvarsförsäkring, om du äger bilen, krävs vid ansökan om Texas CDL. Ett medgivande som ger staten tillåtelse att fotografera och fingeravtryck du krävs också. Från och med oktober 2011, till kostnaden få en CDL i Texas var $ 60 för ett original och $ 10 tas per CDL examen.
Krav

Beroende på vilken klass av CDL du behöver, du kommer att krävas för att ta en eller flera kunskaper tentor. Alla CdLS kräver en generell kunskap examen och ett kompetenstest. Ett kompetenstest ingår en pre-trip inspektion, grundläggande kontroll av fordon och ett körprov. Andra CDL tentor kan omfatta luftbromsar, persontransporter, bromsar kombination, tankfartyg, dubbel och trippel släp och farliga material. Förare måste passera en fysisk vartannat år i enlighet med Federal Safety Motor Carrier förordningar. Behövs för dem som vill dra dubbla
Bekräftelser

CDL påskrifter och trippel släp, tankbilar, passagerarfordon och farliga material. En klass A påskrift gör en förare att dra flera fordon med en sammanlagd vikt av mer än 26.000 pounds. En klass B påskrift gör en förare att dra enstaka fordon med en vikt av mer än 26.000 pounds. En klass C påskrift gör en förare att driva ett fordon som används för transport av 16 eller fler passagerare, farliga material eller andra fordon som inte passar in med en klass A eller B påskrift.
Nötkreatur Släpvagnar Till Salu

Texas Department of Public Safety får frångå kravet på att ta en kunskaper och färdigheter examen för dem som arbetar på en gård-relaterad industri, inklusive arbetet med boskap. Förare måste ha en klass B eller C CDL, har en ren drivande post, skicka ett kort test och ta ett kompetenstest. Farliga material, med några få farm-relaterade undantag, inte kan dras utan ordentliga certifieringar. Farm anställda som uppfyller ovanstående kvalifikationer kan köra ett nötkreatur trailer inom 150 miles från arbetsgivarens gård eller ranch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145973.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.