Hur man gör Tovade Bangles

tovade armband är texturerade versioner av traditionella armband armband. När du gör dina egna smycken hemma, kan du experimentera med det sluga projektet för tovning en armring för din egen mode förbättring. Tovade armband kan också ges som en gåva för alla tillfällen, och gör utmärkta strumpa-stuffers. Saker du behöver
Wide
plast armring Måttband
ulltyg
Sax
Hot
limpistol Skursvamp
Visa fler instruktioner

1

Mät bredden på en bred plast armring, såväl som dess längd. Till exempel är en idealisk bangle för att lära detta hantverk en 7-tums-långa armring som är minst 1 cm breda.
2

Mät och skär en remsa av ull eller andra släta tyget så att det är en tum större än den armring s dimensioner. Till exempel, om den armband är en 7 inches lång och 1 tum bred, skär vävremsan så dess är 8 inches lång och 2 inches bred. Addera 3

Sprid vävremsan ut, med höger sida nedåt. Pressa en linje av varmt lim ner den längsta kanten och linjer av lim över varje ände.
4

Stå banglearmbandet upprätt, som om du skulle rulla iväg, och placera den i mitten av limmade remsor. Rulla armband för att plocka upp den limmade tyget, inslagning tyget runt den. Tuck de överlappande kanterna runt de inre väggarna av armband. Detta helt rockar armband i ull tyg. Låt det torka i 20 minuter.
5

Gnid armring yta med cirkulära rörelser, med kök skursvamp. Detta roughs upp ullen, vilket ger det en filtad yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145967.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.