Vad att öva inför Road Test del av ditt körkort

Övning ger färdighet. Det säger även ringar sant när det är dags att förbereda ditt körkort. Vägen testet delen av testet är en utmanande uppgift - särskilt om du bara har minimal erfarenhet i förarsätet. Du måste fokusera på de viktigaste delarna under din träningar innan den stora dagen när du tar ditt körkort. Vänstersvängar

En svår köruppgift du behöver träna är handlingen att göra en vänstersväng. När du gör en vänstersväng, måste du göra ett antal komplexa bedömningar. För en, måste du lära dig var du ska sluta när du väntar på sin tur - några trafiklärare kan dra av poäng om du går för långt in i korsningen. Du måste också veta hur mycket för att vrida ratten för en sömlös sväng. Slutligen måste du korrekt bedöma hastighet och avstånd av bilar som kommer från motsatt riktning för att avgöra när det är säkert att slutföra din tur.
Fickparkering

Parallel parkering är en av de viktigaste --- och svåraste --- delar av körprov. Det är nödvändigt att förare att känna och köra proceduren korrekt, särskilt när de bor i ett storstadsområde där det bara parkering finns på ett redan trångt street. Öva parkering mellan två bilar eller koner på långt avstånd från varandra enligt schablonmetoden, vilket är att rada upp med bilen framför och sedan vrida ratten när du igen Minska avståndet mellan bilar eller kottar som du får mer bekväm med tekniken. Du måste parkera ett visst avstånd från trottoarkanten utan att slå i trottoarkanten (eller andra bilar) att passera provkörning.
Landsvägskörning

I vissa fall , utvärderaren kan be dig att visa din drivande färdigheter på en motorväg eller fartfylld flerfiliga vägar i stan, så var beredd. Kör på motorvägen är en skrämmande uppgift för någon. Vägprovet utvärderare bedömer hur du anger motorvägen ramp och sammanfoga med befintlig trafik. Dessutom måste du ändra säkert körfält, signal varje gång och kolla blinda fläckar (området intill din bil, som du inte kan se i backspegeln). Addera Förslag

Om du vill skicka din provkörning på första språng, praktik med en erfaren förare, inte din kompis som precis fått en egen licens förra veckan. En veteran förare kan guida dig på nyanserna som kommer med att köra både i stan och på motorvägen. Överväg en investering i ett ackrediterat körskola med en veteran lärare. Du kan också hitta en stor tom parkeringsplats att öva vissa manövrar, som fickparkering mellan koner. Om du känner någon som har tagit körkort nyligen, frågar om han minns sträckan där han tog sin väg test, vilket förmodligen är samma rutt som du kommer att testas på. På så sätt kan du bekanta dig med området i förväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145960.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.