Hur att känna sig trygga för ett förarprov

Att ta ett förarprov kan vara en nervpåfrestande och skrämmande upplevelse. Testerna är uppdelade i två sektioner, en skriftlig och andra praktiska - provkörningen. Om du inte testet första gången, beroende på var du bor i USA, kan du behöva vänta i veckor tills du är berättigad att återta det. Nyckeln till att passera ditt förarprov är att vara förberedd och ange upplevelsen med tillförsikt. Instruktioner
1

träna mycket. Till nyckeln att känna tillförsikt på den stora dagen är att få riklig praxis förväg. Låt inte bristen på förberedelser för att göra dig knäcka under press. Försök att ha minst 50 timmars övningskörning innan du testas. När du övningsköra, en förälder eller en vän med ett körkort skall vara i bilen med dig. Fokusera särskilt på kör drag som du finner stressande eller komplicerat.
2

Har någon testa dig på din körning kunskap. Gör flash kort och har en vän eller familjemedlem testa dina kunskaper om aspekter av körning. Några exempel på viktiga körning koncepten inkluderar bromsning, kommunicera med andra förare på vägen, trafikkontroll, hålla ögonen på potentiella problem runt omkring dig, acceleration och filbyte.
3

Visa upp till den förarprov i toppskick. Kontrollera att du har fått tillräckligt med sömn natten innan, avstå från att dricka alkohol, äta en frukost för att uppmuntra fokus och vakenhet under körning, dricka mycket vatten och ta med alla dina nödvändiga papper och dokumentation. Dessutom dyker upp på prov i tid. Att komma för sent är aldrig ett sätt att börja en dag känner dig säker och redo att vinna.
4

Ta testen långsamt och med tålamod. Undvik rusar för att komma ur det. Om du gör ett slarvigt jobb på din examen kommer du att återerövra den, som besegrar punkten att rusa i första hand. Gå över dina testsvar två gånger och tänka innan du gör några drag i bilen. Låt inte trycket av situationen för att komma till dig.
5

Håll dig lugn. Slappna av och andas in och ut djupt innan och under din körning examen. Föreställ er en positiv avslutning på ditt test. Bilden får bakom ratten tryggt och lyckligt när du har klarat testet. Undvik att tänka på värsta tänkbara scenarier, oavsett hur många körprovsresultat skräckhistorier människor runt omkring dig har. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145957.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.