Driving Lagar för Tangipahoa County, Louisiana

nordöstra Louisiana socken Tangipahoa fått sitt namn från ett indiskt ord som betyder "corn-samlare," men Tangipahoa länets mycket detaljerade körning lagar aktivt avråda sina medborgare från att samla majs i form av sprit och sedan få bakom ratten. Om du blir stoppad där, kör även lite berusad, kommer du att vara på den mottagande slutet av några av de strängaste DUI lagar i landet, och din omedelbara alkoholhalt är inte deras enda bekymmer. Law Enforcement Övertid Upprätthåller DUI lagar
Louisianas körning lagar gäller även för båttrafik.

Tangipahoa län har traditionellt gjort listan över Louisiana topp 10 församlingar med flest dödsfall och incidenter med alkoholmissbruk. 2010 kom en 50% minskning av dödsolyckorna, mycket tack vare en grupp som kallas Tangipahoa - Omforma Attityder för gemenskapens Change. TRACC tillhandahålls medel för tusentals timmar i polisens övertid och arbetade med guvernörens kontor i ansöker om en federal strategiskt förebyggande Framework statligt stimulansbidrag. Polisen i Independence och Ponchatoula samt Amite stad, residensstad, och Hammond, den mest folkrika området, arbetade med den statliga patrullen och med fisk och djurliv officerare. Addera Tangipahoa län Kontrollpunkter

Truckers och andra yrkesförare inför extra granskning i Tangipahoa län, Louisiana.

Även om du inte ska köra genom en av de Tangipahoa County städer som har extra brottsbekämpningen, har du fortfarande en större chans att bli stoppad för trafikförseelser på grund av länets många nykterhet checkpoints. En rutin stopp kan leda till höga böter, poäng från ditt körkort, eller ens arresteras eller förlora körning privilegier om du är i ett kommersiellt eller kyrka fordon. En skolbuss är också ett kommersiellt fordon i Tangipahoa länet. Bussförare är rättsligt druckit om alkohol i blodet är 0,04 procent. Den berusning nivån är 0,08 procent för icke-kommersiella chaufförer.
Minderårigas alkoholkonsumtion Enforcement
Förare under 21 år är särskilt utsatta för rattfylla.

Förare under 21 år i Tangipahoa län, Louisiana, får inte finnas med alkohol i blodet på 0,02 procent eller högre. TRACC är så fast besluten att fånga unga lagöverträdare som de utbildar extra patruller i minderårig alkohol verkställighet varje år. De sponsrar också ett anonymt tips linje, 1-877-INTE-B4-21, där klagomål om minderårigas alkoholkonsumtion och bilkörning besvaras direkt av Crime Stoppers av Tangipahoa. Om förare under 21 år prov på ett graden av berusning .08 eller högre, kan de ställas inför rätta och straffas som vuxna. Med alkohol i blodet mellan .02 och .08, första gången minderåriga brottslingar får böter och drogmissbruk rådgivning. En minderårig som vägrar eller underlåter en kemiskt test automatiskt förlorar körning privilegier i 180 dagar.
Barnendangerment
En berusad skolan busschaufför automatiskt laddas med barnendangerment. p Om om du kör medan berusade i Tangipohoa County med passagerare 12 år eller yngre, kommer du att debiteras med barnendangerment. Även om en domstol minskar eller avfärdar DUI avgifter, kommer du fortfarande att tjäna obligatorisk fängelsetid för att äventyra en minderårig.
Grovt DWI
Tancipohoa län avgifter DUI för att blanda piller och alkohol, liksom.

som är arresterad med en alkoholhalt i blodet på 0,20 eller mer i Tangipahoa län, Louisiana, kommer automatiskt att förlora sitt körkort i två år, om det första brottet. Andra high-BAC lagöverträdare får fyra-års licens suspensioner och kan också vara berättigade till installation av ett tändningsspärrmekanism systemet gör sitt fordon obrukbar utan ett utandningsprov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145956.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.