Hur man använder ett Social Security Card för Bevis på Signature

stater kräver ofta flera former av identitet, inklusive bevis för undertecknande för att få ett körkort eller statligt ID-kort. En Social Security-kort utfärdat av USA Social Security Administration är en acceptabel form av bevis för undertecknande så länge det kombineras med ett officiellt foto-ID-kort, t.ex. ett pass. Social Security-kort används ofta av stater för att hjälpa en person etablera sin hemvist inom en viss stat. Saker du behöver
Social Security-kort
Pass
Körkort certifikat
Född
amerikanska militären foto-ID
Visa fler instruktioner
1

Besök din statens DMV hemsida eller regeringens hemsida för att ta reda på vilka specifika handlingar är godtagbara för den typ av licens eller statligt ID-kort som du vill få. Räkna med att behöva fyra distinkta former av identifikation för att få ID, inklusive ditt Social Security-kort, pass, personbevis, amerikanska militära foto-ID och utgångna körkort (om du ansöker om en förlängning).
2 < p> Kontakta din statens DMV och ta reda på om ditt tillstånd tillåter ditt Social Security-kort för att fungera som både ett bevis på underskrift och legitimation, eftersom vissa stater kommer att acceptera det bara för det ena eller det andra, medan andra kommer att acceptera det för bevis av både signatur och identitet. Titta på ditt Social Security-kort och se till att du har undertecknat det. Bli den om det behövs.
3

Ta med giltigt pass och Social Security-kort till DMV när du ansöker om körkort eller statligt ID-kort. Presentera Social Security-kort till agenten som bevis på din signatur. Presentera ditt giltiga pass som bevis på din identitet. Var beredd att betala rätt avgift, fylla i en ansökningsblankett och ta ett foto på kontoret. Har några ytterligare nödvändiga dokument, såsom en födelseattest eller utgångna körkort redo att presentera till agenten när begärde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145951.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.