Manöverbarhetsprov Tricks

Den manöverförmåga delen av körkort test i många stater är den del av testet som nya drivrutiner särskilt fruktan. Inte bara är deras kompetens ifrågasätts, men det övervakas av en ofta unsmiling testadministratör i passagerarsätet, ivrigt bocka av rutorna på hennes urklipp som hon ger instruktioner. Medan manövrerbarhet delen av testet är egentligen inte så svårt, det är dessa faktorer som bidrar till testets felfrekvens i många fall. För att bli godkänd, har du att slappna av och låta de manövrar komma naturligt för dig. Tränar regelbundet

Din körkortstillstånd används för mer än bara att köra dina föräldrar eller vårdnadshavare till mataffären. Medan du har möjlighet att köra under övervakning, tar sig tid att träna din smidighet. Det är bra att använda väg koner om du har några som du kan använda. Testningen box är 9 meter bred och 20 meter lång med en enda ståndpunkt markör placeras 20 meter framför testa rutan. När du tar testet, kommer instruktören ber dig att dra upp genom testning rutan antingen till vänster eller till höger om mitten konen, stanna när din bakre stötfångaren är även med konen. För nästa del av testet, kommer du att backa upp så att du är åter i rutan skapas av konerna, stannar med din främre stötfångaren även med kottar.
Practice Small

testområdet är avsedd att passa så många olika typer av fordon möjlig. Detta gör det lättare för vissa fordon men svårare för andra. Istället för att utföra testet på de parametrar som förväntas av licensen presidiet, förkorta upp din praktik område med ett par meter för att bättre matcha storleken på ditt fordon. till exempel, om din bil är 6 meter bred, placera konerna i lådan 7 meter ifrån varandra snarare än 9 meter från varandra. Om din bil är 14 meter lång, placera enda kotte 15 meter framför rutan snarare än 20. När du har övat och fulländat din prestation på en skärpt testområdet, manövrering inom större License Bureau testområdet kommer att kännas som att manövrera i ramarna för en fotbollsplan.
Lär din Fordon

bästa fordonet för att ta manövrerbarhet test är en som du är bekväm och bekant med, och som är lätt att köra. Till exempel, om du har precis börjat lära sig att köra en manuell växellåda bil, välj en bil med automatisk växellåda för att ta din provkörning manövrerbarhet i. Detta gör att du kan koncentrera dig på exakt vad du gör snarare än vilken växel du 're i. Detta kommer inte bara tillåter dig att slutföra testet smidigt, men du kommer också bli bättre på att undvika stopp, vilket kan docka dig poäng i testet. Addera Välj referenspunkterna

Alla fordon har referenspunkter som du kan använda när du fastställer hur nära du är föremål. Detta kan hjälpa dig när det blir dags att stoppa din bil eller lastbil med stötfångaren även med kottar i lådan. Till exempel, när du tränar, stanna fordonet på exakt den plats där du kommer att behöva sluta, ställa bilen i parken och sedan komma ut ur bilen för att kolla hur nära du är ditt mål. Efter att göra nödvändiga korrigeringar, sitta i förarsätet och gör en mental anteckning om var bilen befinner sig i förhållande till könen. Är parkering kon placerad 1/4 av vägen tillbaka från den bakre delen av bilen längs linjen av bagageluckan? Gör en mental anteckning om det. Är den främre parkering konen rätt framtill hörn där huven och fender träffas? Gör en mental anteckning om det. Detta gör att du nästan felfritt slutföra din manöverbarhetsprov.
Följ anvisningarna

kanske viktigaste delen av passerar din manövrerbarhet test är att följa ditt test examinatorns anvisningar. Om han säger till dig att vända åt höger, så gör det. Om han säger att du ska sakta ner lite, göra det. Detta kan inte få dig många poäng på testet, men det kommer att ge anledning testet instruktör för att vara mer överseende med dig om du inte slutar upp en punkt eller två blyg av att passera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145949.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.