Fördelar och nackdelar med Driving

Om du funderar på att lära sig att köra ett motorfordon, eller har kört i flera år, men nu överväger om det är rätt sak att fortsätta att göra, finns det några för-och nackdelar du bör överväga att hjälpa dig att nå ett beslut. Convenience

köra en bil eller annat fordon är verkligen bekvämt. Du kan använda ett fordon för en rad uppgifter, och du kommer ofta spara på krångel. Till exempel, om du vill gå till köpcentret, kan du hoppa helt enkelt i bilen och gå, snarare än att vänta på en buss eller boka en taxi. Körning hjälper när det kommer till en del långväga resor också, eftersom du kan undvika att behöva boka en flygning eller beräkna en tågsträckan. I många fall kommer köra spara dyrbar tid på en resa.
Tillgången till jobb

Att kunna köra och ha tillgång till ett motorfordon ge en individ med ett antal möjligheter när det gäller sysselsättning. Till att börja med, kan du ta ett jobb i en bransch där körning är din dag-till-dag affärer, såsom en karriär inom taxi körning. Körning kan du också fortsätta jobb som är baserade längre bort från där du bor, eller i områden där kollektivtrafiken inte lätt når. Du kommer också att ha fler alternativ på arbetsmarknaden eftersom vissa lägen kräva att de sökande ska kunna köra.
Pengar

köra och äga ett motorfordon komma till en avsevärd kostnad. Först måste du betala för själva fordonet, samt gas som krävs för att köra den. Du har också fått att överväga kostnaden för att få bilen försäkrad och eventuella kostnader registrering. Motorfordon bryter också ner ibland. De kräver underhåll och delar ersätter. Du kan också samla kostnader såsom parkeringsböter
olycksrisk

köra någon form av motorfordon alltid bär med sig risken för fara -. På dig själv, till passagerarna i bilen, och för andra förare och allmänheten. Enligt statistik från US Census Bureau, inträffade 10,2 miljoner trafikolyckor över hela USA under 2008 ensam. Några av dessa olyckor slutade i dödsfall, medan andra resulterade i både kort-och långsiktiga skador samt skador på fordon. Även om du känner att du är en trygg och säker förare, kommer du alltid sårbar för andra på vägen som kan drickas vid ratten eller på annat sätt kan orsaka olyckor.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145946.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.