Teenage Driver Begränsningar i Illinois

Den graderade Driver Licensing (GDL) program i Illinois är utformat för att minska antalet dödsolyckor bland tonåring förare. Enligt Illinois statssekreterare, den ledande dödsorsaken för tonåringar är trafikolyckor, som har en dödlighet tre till fem gånger högre än förare över 30 år gammal. Det primära fokus är att begränsa exponeringen för omständigheter som bidrar till flest olyckor. Faser

GDL Programmet består av tre faser - tillståndet fas, initial licensavgift fas och hela licensiering fasen. Tillståndet fasen börjar vid 15 års ålder och varar i minst nio månader. Den initiala licensiering fasen börjar vid 16 års ålder efter slutförandet av tillståndet fasen. Den initiala licensiering fasen varar i 12 månader eller tills 18 års ålder, vilket som inträffar först. Den fullständiga licensiering fasen börjar efter det framgångsrika slutförandet av de två första faserna.
Utbildar

Vid en ålder av 15 en tonåring kan ansöka om hans förarens tillstånd. Han måste vara inskriven i en förares utbildning kurs på sin skola eller en certifierad kommersiell körskola. Efter inskrivningen skall studenten passera en vision och skriftligt prov som administreras av utrikesministern. Träningen under tillståndet fasen kräver minst 50 timmars övervakad körning, varav 10 timmar som drivs på natten. Utbildningen ska ledas av en av en förälder eller en vuxen är 21 år eller äldre.
Utegångsförbud

Förare under 18 år är begränsade till utegångsförbud med två undantag. Utegångsförbudet börjar kl 10 och varar fram till 6 am söndag till torsdag. Utegångsförbudet börjar kl 11 och varar till 06:00 på fredag ​​och lördag. De enda två undantagen är transport till arbete och skola händelser.
Passagerare

Under tillståndet fasen endast en passagerare är tillåtet i fronten, och en per säkerhetsbälte i tillbaka. Alla under 19 år måste bära säkerhetsbälte under denna fas. Under den inledande fasen föraren får endast en passagerare som inte fyllt 20, om inte passageraren är ett syskon, stepsibling, barn eller styvbarn till föraren, i vilket fall mer än en passagerare är tillåtet.

Mobiltelefoner

Användningen av mobiltelefoner är förbjudet för personer under 19 år, om inte telefonen används för att ringa polis eller andra räddningstjänster när det behövs.

Moving Kränkningar
p Om föraren biljett för en rörelse kränkning under tillståndet fasen hon ska infinna sig i rätten med en förälder eller förmyndare för att få domstol tillsyn. Övervakning gör det möjligt för fasen för att fortsätta med tillsatsen av en trafiksäkerheten skolan. Tillståndet kommer att skjutas upp i nio månader för en fällande dom utan uppsikt. Under den inledande fasen passageraren gränsen kommer att förlängas med sex månader efter ett brott, och licensen kommer att avbrytas under en månad efter två brott.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145942.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.