Alabama trafikreglerna: Gul rusar begränsar Signs

Att ha en fullständig kunskap om vägmärken och signaler som styr de vägar där du bor kommer att hjälpa dig att bli en bättre förare. Alabama använder 10 olika former och sex olika färgscheman för sina vägmärken. Dessa inkluderar stopp skyltar, avkastning, hastighetsskyltar gräns och konstruktion rådgivande skyltar. Ett sådant tecken är den gula skylten med hastighetsgränsen, som har sina egna regler och betydelser för dig att lära. Hastighetsgränser Signs

Hastighetsbegränsning tecken i Alabama följer samma form, färg och talsystem som hastighetsgränsen tecken i de övriga länderna. Detta standardiserade system gör att du kan resa från ett tillstånd till ett annat utan att behöva lära sig nya lagar och skyltar. Den generiska skylten med hastighetsgränsen är en vit rektangel med djärv svart bokstäver, vilket ger dig råd om den posted gällande hastighetsbegränsning.
Yellow Speed ​​Limit Signs

I motsats till vita hastighetsgräns tecken, är en gul skylten med hastighetsgränsen tänkt att ange den säkra hastigheten att färdas på. Vit hastighetsgräns tecken råda dig om gällande hastighetsbegränsning. Detta gäller den gula skylten som väl. Men den gula skylten också en indikator på en kommande förändring av väglaget. Dessa tecken är vanligtvis skrivit under en annan gul skylt som förklarar denna förändring i förhållanden, t.ex. en skarp sväng eller brant nedgradera.
Alabama Speed ​​Limit

Alabama är den högsta angivna hastighetsbegränsningen 70 mph. Några förmånlig behandling visas när du reser på en motorväg med trafikrytmen. Detta gäller aldrig en gul skylten med hastighetsgränsen. Den postat gräns är den absolut högsta tillåtna enligt lag att du kan resa i området. Dessa tecken förekommer främst i motorvägar, som är högtrafikerade områden. På grund av detta den Alabama Highwaypatrolen tar en no-förmånlig behandling hållning när det gäller den allmänna säkerheten.
Brott Påföljder

Brott en vit skylt hastighetsgräns är en förseelse som kommer med en monetär straff och kan negativt påverka dina försäkringskostnader. Däremot kan kränka en gul skylt hastighetsgräns resultera i en högre monetär straff och ha en sämre effekt på din försäkring. Skälen är att de gula tecken bokförs för din säkerhet, och brott utgör vårdslös körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145938.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.