Vilka är fördelarna med en CDL?

Under 2010 fanns det uppskattningsvis 14 miljoner kommersiella förarens tillståndshavare i USA. De utgör en heterogen grupp av lastbilar, bussar och andra kommersiella aktörer fordon. Att få en licens för att köra ett fordon utöver en vanlig tjänstebil för affärsändamål har flera fördelar att tänka på även om du inte har för avsikt att köra en traktor eller en skolbuss för en levande. Job saluföra

Lägga en CDL till ditt CV visar förmågan att lära sig nya färdigheter. Den tillåter dig att vara en lättnad förare även om din normala jobb är i ett kontor inställningen. Detta förbättrar ditt värde för ett företag, eftersom du är tillgänglig i en akut situation. Var säker på att behålla din CDL behörighet som krävs av Department of Transportation i ditt tillstånd för att säkerställa och fortsätta denna anställningstrygghet.
Flexibilitet

De tre klasserna av CDL är märkta A, B och C. I Washington State, till exempel, gör att A-klass CDL dig att köra nästan någon enskild eller kombination fordon, inklusive stora bussar, fordon med släpvagn eller andra stora fordon såsom bärgningsfordon. Virginia är typiskt att kräva påskrifter för att kvalificera sig för att transportera människor och farliga material eller för att köra ett fordon bogsering 26,001 pounds eller mindre. Klass B möjliggör för enskilda fordon i alla storlekar, dragfordon av 10.000 pounds eller under och och fordon som anges i klass C om intyget är säkrade. Klass C tillåter fordon som transporterar mer än 16 personer, inklusive föraren, om du har en passagerare godkännande, samt fordon som transporterar farligt gods med en vikt rating 26,001 pounds eller mindre med någon erforderlig påskrift. Antalet fordon som i dessa klasser är stort, allt från papperskorgen lastbilar till budbilar, dumprar bil och bärgningsbilar.
Ersättning Potential

Enligt US Bureau of Labor Statistics, i maj 2010 innebär löner var följande: tung lastbilschaufför $ 39.450, intercity busschaufför $ 37.060 och kranförare $ 49.980. Ljus leverans förare genomsnitt $ 32.140 i genomsnitt industriella lastbil eller traktor operatörer $ 31.500 och schaktning och lastning maskinoperatörer genomsnitt $ 39.910 med samma statistik. Som helhet positionerna betala bra och erbjuda anställningstrygghet, eftersom de kräver specialiserad utbildning och licenser, vilket begränsar tillgänglig arbetskraft. Fördelar är ofta också tillgängliga för förare i dessa klasser för att underlätta vid lagring. Egenföretagande alternativ finns också om du vill och kan köpa och underhålla din egen bil eller flotta.
Andra förmåner

Vissa gillar friheten av att köra en lastbil. Du ser världen och ofta får bra betalt för det. Vissa gillar den tredje skift möjlighet att truckkörning ger. Ofta deltid positioner kräver en CD: Detta kan gynna dig om du är pensionär. Skola bussförare arbetar ofta två korta skift per dag och ger flexibilitet att ha mycket av dagen fri men ändå betalar en rimlig lön.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145937.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.