DMV körprov Mål

Varje stat i USA har sin version av Department of Motor Vehicles (DMV). När delstatsregeringen passerar lagar om motorfordon är det upp till DMV för att genomföra dessa lagar. Varje stat har en uppsättning mål som måste uppnås innan DMV licensierar en individ. Processen består vanligen av två separata prov, varav ett skriftligt, den andra praktisk. Den skriftliga tentamen inträffar först, för att se till att den enskilde har rätt kunskap. Den praktiska delen, som ofta kallas ett körprov, är att avgöra om individen kan sätta den kunskapen i praktiken. Statliga Skillnader

Medan vissa ansträngningar har gjorts av federala lagstiftare att standardisera prövningsprocessen i alla 50 stater, har de inte lyckats. Därför är det viktigt att komma ihåg att det är korrekt beteende i en stat får inte vara i en annan. Om du nyligen har flyttat till en ny stat är det viktigt att läsa förarens handbok utgiven av det tillståndet. Vissa stater ger ut dem gratis, andra måste du betala för dem. Dock har varje stat en version av sin handbok på Internet, gratis att läsa.
Vehicle Safety

Även om det finns skillnader mellan länderna, det finns vissa likheter . Innan du kör varje stat kommer att kräva att du har en säker bil. Säkert är dock, betyder olika saker för olika stater. Kentucky, till exempel, är mycket specifikt om nödvändig utrustning. Det kräver att bilen har bromsar, belysning, registreringsskyltar, vindrutetorkare, ett signalhorn en ljuddämpare, en backspegel, styrväxel, säkerhetsglas, blinkers och säkerhetsbälten. Var och en av dessa poster måste uppfylla DMV: s normer. Till exempel, "måste Registreringen [licens] plattan belysas så att bokstäver och siffror i plattan kan läsas 50 meter bort på natten." California, istället kräver bromsljus, ett horn, parkeringsbroms, arbetande elektriska signaler, inga kala däck, att förarens sidoruta kunna rulla ner, och två backspeglar, en utanför fordonet om föraren; s sida .
Köra

När du har klarat grundkontroll fordonssäkerhet av examinatorn du tar ett körprov. Syftet med denna fas är att se till att du har erforderlig kompetens för att inte bara ta sig från en plats till en annan, men för att undvika fara för sig själv och andra. Att använda Kentucky som ett exempel igen, kommer du att testas på "stopp, backa, vända bilen runt, stopp och start på en kulle, fickparkering, metoder skärningspunkter, koppling användning (om fordonet är utrustat), hastighet, stängs , lane användning, höger-of-way användning och övergripande kontroll av fordon. "
Övergripande

Det viktigaste målet inom testning är densamma oberoende av staten. Du måste kunna följa fordonet lagarna på ett säkert sätt. Varje statens uttryck för sin oro för säkerheten varierar, men det är dess slutmål. Den bästa metoden för att uppnå det övergripande målet och de särskilda målen för ditt tillstånd är att studera manualer, både bilens och statens, och att övningsköra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145936.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.