Hur man tränar för ett körprov

Utbildning för ett körprov kan vara skrämmande om du är en tonåring som precis nått laglig körning ålder eller en vuxen som flyttar till en stad med mindre kollektivtrafikalternativ. Att ta sig tid att utbilda dig på att köra lagar och öva bakom ratten kan resultera i klara testet med glans. Instruktioner
1

Läs allt utbildningsmaterial din emot. De flesta stater har förarnas testa häften som finns på kontoret som hanterar motorfordon licensiering. Vissa stater har bytt till en digital e-format för att spara pengar, och häften kan laddas ner till din dator eller smart telefon. Den informativa häftet kommer att beskriva de regler och lagar av vägen för din stat. Det kommer också att ha användbara diagram och definitioner du behöver skicka förarens tillstånd testet.
2

övningsköra ofta. När du får din statens villkorade förarens tillstånd, är det dags att slå vägen. Du måste övningsköra när du har möjlighet. Varje stat har olika krav, men oftast en licensierad förare över 21 år måste vara en passagerare i bilen medan du lär dig att köra bil. Denna person bör vara villiga att ge dig instruktioner och feedback på din körförmåga. Det kan också finnas begränsningar för de tider på dagen du kan köra. Övningsköra i olika väderförhållanden som regn, vind och snö. Också prova att köra på motorvägar, kurviga landsvägar och på stadens gator för att lära sig att hantera varje miljö. Vissa stater kräver att du övningsköra ett visst antal timmar innan du är berättigad att ta körkort testet. Addera 3

Ta en körning klass eller kurs. Även om detta inte krävs i vissa stater, ta en drivande kurs eller ens en dag klass har många fördelar. Den första är att det kan sänka din försäkring priser när du får ditt körkort. Att få tips och öva i en trygg miljö med en certifierad instruktör kan ibland vara mindre stressande än att lära från en förälder eller syskon. Driving tränare kan ofta vara mer objektiv och konstruktiv med sin kritik. Vissa föräldrar har inte tid att lära sina barn hur man kör, eller du kanske inte har en bil där man kan utöva. En kurs som ges vid en high school, har högskola eller allaktivitetshus ofta en klass bil för att öva.
4

Lär testbana. Slutligen, innan den stora dagen, prata med människor som har tagit testet där du bor. Ta reda på vad specifika kunskaper testas och på vilka gator testet utförs. Om möjligt, få någon som har klarat provet för att rida tillsammans med er på ett par praxis körs av kursen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145935.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.