Hur snöplog en parkeringsplats

Varje litet företag med en parkeringsplats är en potentiell kund till snöplog operatör. En hel del av de större snöröjning företag är inte intresserade av att rensa de mindre parkeringsplatser. Detta beror på att kontrakten för de små trånga, parkeringsplatser är inte så lukrativ. Men en företagsam, singel-plog ägare kan dra nytta av dessa mindre partier. Många företagare välkomna en liten plog tjänst eftersom de vet att en tydlig parkeringsplats kommer att öka sina kunders räkning, och samtidigt minska riskerna för alla som går sin lott. Instruktioner
1

prata med ägaren av parkeringsplatsen om någon av hans bekymmer. Diskutera ämnen som där du kommer att driva snön. Kom ihåg att du ska trycka på snön i högar. Dessa pålar bör vara på platser som inte kommer att användas för andra uppgifter och att inte blockera vyn av kunder som kommer in och ut ur partiet.
2

Walk parkeringen innan det första snöfallet. Gör anteckningar om strukturer såsom räcken och vägbulor som många av dessa strukturer kommer att täckas med snö när man plöjer.
3

manövrera fordonet på en låg växel vid plöjning. Detta ger säkerhet till föraren samt eventuella åskådare. Plöja raka linjer för att öka mängden snö som tas bort med varje pass.
4

Skjut snön så långt bak som möjligt i det angivna området. Detta är nödvändigt eftersom varje efterföljande pass med plogen kommer att orsaka högen att öka i storlek. Det kommer också att tillåta snön från senare snöfall som skall deponeras i samma område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145931.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.