Hur man organiserar den första lektionen för en learnerchaufför

Lära sig att köra är den första stora rituella till vuxen privilegium - och ansvaret - men ofta skrämmande för dem som måste göra undervisningen. Slappna av och få lite råd från experter, t.ex. läroplanen publicerad av American Driver och Traffic Safety Education Association, ADTSEA. Den nya drivrutinen har passerat statens skriftliga kunskapsprov och kan inte vänta med att ta förarsätet. ADTSEA insisterar dock att du börjar nu med att sakta ner för att göra saker rätt. Lära sig att köra är den första stora rituella till vuxen privilegium? och ansvar? men ofta skrämmande för dem som måste göra undervisningen. Slappna av och få lite råd från experter, t.ex. läroplanen publicerad av American Driver och Traffic Safety Education Association, ADTSEA. Den nya drivrutinen har passerat statens skriftliga kunskapsprov och kan inte vänta med att ta förarsätet. ADTSEA insisterar dock att du börjar nu med att sakta ner för att göra saker rätt. Saker du behöver
Pålitlig och lättmanövrerad bil
Oanvänd, torr parkeringsplats
Visa fler instruktioner
1

Be eleven att instruera dig, innan du kör bilen till parkeringsplatsen, i de steg att ta innan du får i --- en snabb blick på däck och belysning, vilket gör att det är tydligt runt bilen --- och hur man förbereder sig för att köra: justeringar av skyddande och synlighet enheter, hur du startar bilen, och kontrollera informations-och kommunikationssystem.
2

Kör till parkeringen, parkera i mitten av öppna ytor och stänga bilen ner. Som du byta plats med eleven, bump några av speglarna på sin plats, skjut förarstolen framåt eller bakåt eller lämna förarsätet bälte hängande i dörren. Frågar inte nya förare att göra vad han just sagt till dig att göra hemma, om det behövs, men ge några tips om hur man berättar om speglarna är korrekt justerade.
3

Låt eleven starta motorn. Granska varningslamporna som kommer på och gå ut och ringa särskild uppmärksamhet åt ljuset som varnar att parkeringsbromsen är på.
4

Har eleven skift i enhet, släppa bromsen och experimentera med framåt. Några första gången förare kommer att gå för fort, så låt henne gå runt lite, göra svängar och till och med stoppa kort. När hon vänder sig till dig för undervisning, har stoppa henne för en kort diskussion om hur man slår på strålkastarna och driva vindrutetorkarna.
5

Direkt eleven till en markerad bana och har honom dra till sidan som om det är en gata och stänga bilen ner. Lägg ut en imaginär linje runt mycket, men inte för nära kanterna. Ange olika hastighetsbegränsningar för olika delar av sträckan och insistera på att eleven driva upp farten. Ställ svängar som kräver bromsning. Har föraren prata igenom allt han gör, bland annat med hjälp blinkers.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145928.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.