Hur fickparkera på en provkörning

Att lära sig att fickparkera kan vara den svåraste, och frustrerande, en del av en körning. För många unga förare, kan förmågan att manövrera ett fordon perfekt mellan två andra fordon vara skrämmande. Ändå är allt hopp inte förlorat. Det finns ett rätt sätt att fickparkera en bil. Följ bara några enkla tips och du kan vara redo att visa upp dina fickparkering färdigheter på ditt körkort. Instruktioner
1

Hitta en parkeringsplats. Dra upp direkt bredvid parkeringsplats för att se till att din bil kan passa in i parkeringsplats. Detta bör inte vara ett problem om du kör en stor sport utility vehicle eller pick-up truck.
2

Dra din bil upp så att det är jämnt i linje med fordonet framför parkering utrymme. Det bör vara ungefär två till tre meter utrymme mellan din bil och bilen framför parkeringsplats. Signal med höger blinkers för att varna andra förare av dina avsikter att dra in på parkeringsplatsen.
3

Kontrollera dina speglar för att se till att det finns någonting bakom bilen eller på annat sätt hindrar din bil från säkerhetskopiering. Lägg din bil i backen och förvandla din ratt hela vägen till höger.
4

långsamt släppa bromsen och tillämpa lite gas om det behövs. Överskrid inte mer än en krypande hastighet. Vid denna punkt, bör du vara ute bakom bilen för att se till att du placerar din bil till parkeringsplatsen. Fortsätt att läsa dina speglar som du säkerhetskopierar. Se till att din bil inte skrapa bilen framför parkeringsplats som du säkerhetskopierar.
5

Stanna fordonet när det är i 45 graders vinkel. Förvandla din ratten hela vägen till vänster och släpp paus. Din bil ska nu vända i motsatt riktning anpassa dig parallellt med trottoarkanten. Omvänd tills du är cirka sex inches från bilen parkerad bakom din parkeringsplats. Sätt ditt fordon i enheten och dra upp om det behövs för att centrera din bil i parkeringsplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145927.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.