Hur fortgå vid en stoppskylt när du tar förarprovet

Förstå alla de regler som krävs för att klara ett körprov kan verka överväldigande. Genom att behärska grundläggande trafikreglerna, kan du känna dig mer bekväm och självsäker om ditt test. En av de första sakerna ditt körkort kommer att medföra är att stanna vid och fortsätter genom stoppskyltar. Även om detta kan verka enkelt, det finns särskilda regler att följa för detta förfarande, t.ex. när du ska sluta, hur lång tid att stanna, och hur man hanterar fyra-vägs korsningar. Att ha en klar uppfattning om hur man ska gå på stoppskyltar är viktigt att passera ditt test. Instruktioner
1

Långsam till ett stopp när du närmar dig en stoppskylt. Börja använda bromsarna tillräckligt långt i förväg för att komma till en långsam, mjukt stopp. Pumpa inte bromsarna.
2

stopp innan målade första raden om det finns en vid korsningen. Denna linje visar var bilarna ska sluta att låta fotgängare att passera och att hindra bilar från att dra alltför långt in i korsningen.
3

Titta vänster och höger för att avgöra om vägen är tydligt i både riktningar. Kontrollera om bilar, fotgängare och cyklister i båda riktningarna och i ditt bakifrån och sidospeglar.
4

Vänta på fyra-vägs korsningar för passerande trafik att rensa. Vid fyra-vägs korsningar med stoppskyltar på varje sida, fortsätt i den ordning i vilken du kom till stoppskylt. Den första bilen att komma fram till sin stoppskylt går först, sedan nästa bil att komma fram kan fortsätta.
5

Dra sakta framåt om din syn är blockerad på vänster eller höger tills du kan avgöra om Vägen är fri från mötande trafik
6

över korsningen eller gör din tur när vägen är fri från all trafik,. på fyra-vägs korsningar, gå när det är din tur. Dra in trafiken och accelerera långsamt och gradvis till skyltad hastighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145926.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.