Aktiviteter att göra på en buss som är säkra

Om du är en av de många tusentals människor som rider en buss varje dag, oavsett om till och från arbetet eller skolan, så du kanske tror att du förlorar en betydande mängd tid bara sitter där. Det behöver inte vara fallet, dock. I motsats till någon som kör varje dag, buss ryttare har en fördel i att du har ditt sinne och händerna fria. Oavsett aktivitet du vill prova på en buss, tänk på att det måste vara säkert för dig och dina medpassagerare. Läs
p Om du är som nästan varje annan person där ute, har du en lista över böcker som du har för avsikt att läsa, kanske i åratal. Din rida på bussen är det perfekt tid att fånga upp din försummade läsning. Oavsett om det är en biografi om en person som du beundrar, "The Art of Happiness" av Dalai Lama, eller en klassisk roman vars filmproduktion du har sett ett dussin gånger, är detta din chans att upplysa ditt förstånd och underhålla din fantasi.

Lyssna
p Om du har en iPod eller dess motsvarighet, så har du tillgång till ett nästan obegränsat utbud av musik, predikningar, politiska kommentarer, nyheter och mycket mer. Skaffa dig uppdaterad om de senaste trenderna i modern samtalsämnen kan förse dig med foder för dina samtal på jobbet. Imponera dina medarbetare med din kunskap eller, alternativt, mata din andliga eller känslomässiga behov med podsändningar som landhöjning, inspirera och instruera.
Träffa vänner

Det är fullt möjligt att du åka buss med många av samma människor varje dag. Var inte rädd för att slå upp en konversation eller presentera dig själv. Det är sant vissa människor på din buss inte kan vara intresserad av att prata, men titta runt och le. Om kvinnan vid fönstret gör ögonkontakt och ler tillbaka då hon kan vara öppen för en vänlig inställning. Leta efter henne igen och försöka sitta nära henne nästa gång. Du kanske blir förvånad över de vänskapsband du kan göra på bussen.
Konst och hantverk
p Det finns ett antal olika hantverk som lätt kan göras på en buss . Stickning, virkning och broderi är lätta att bära med sig och lätt att göra i ett trångt utrymme. Med lite planering kan du göra även smycken eller pärlstav arbete som du cyklar. Om du är en blivande konstnär, öva din skissa, du har alla på bussen som subjekt. Om du är en författare, arbetar på din berättelse. Någon av dessa kommer du att ha något väsentligt att visa för din tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145920.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.