Förarens Ed Uppdrag affisch Idéer

En effektiv affisch fångar uppmärksamheten hos förbipasserande och ger användbar information. För förarens utbildning, överväga teman relevanta för nya drivrutiner, t.ex. underhåll av fordon, försäkring, säkerhet och identifiera vägmärken. Välj önskat tema och besluta om den information du vill presentera. Brainstorm korta och minnesvärda fraser från den informationen för att använda på affischen. Sedan väljer grafik och färger som drar till sig uppmärksamhet, men stör inte den information som presenteras. Bil Underhåll
Däck längre med det rekommenderade däcktrycket. p Alla förare behöver en påminnelse om att ställa upp sina fordon på ett schema. Tänk en affisch som belyser det underhåll som krävs på den genomsnittliga bilen inklusive tips om när och hur det ska göras. Ge information om de vanligaste uppgifterna, till exempel kontroll av däcktrycket, byta olja och filter och upprätthålla rätt vätskenivåer. Belysa konsekvenserna av att försumma underhållsåtgärder, både kostnads-och säkerhetsfrågor.
Försäkring
Drivrutiner välja vilka typer av täckning i sin politik. p Alla drivrutiner kräver försäkring, men att hitta rätt täckning till det bästa priset är inte alltid lätt. Betrakta en affisch att jämföra olika typer av täckning och de lägsta och högsta belopp dollar för varje typ. Betona vikten av tillräcklig täckning med exempel på faktiska förluster från kollisioner, naturfenomen och skadegörelse.
Driver Safety
ger tips för körning under dåliga väderförhållanden.

Förare måste både känna igen och reagera på faror under körning. Deras säkerhet, och att deras passagerare, beror på det. Medan säkerhetsåtgärder såsom bilbälte och stanna av telefonen är väl omskrivna, det finns många andra åtgärder som inte är. Överväga att lägga fram säkerhetstips för körning i dåligt väder eller som visar effekterna av däcktrycket på dragkraft. Hjälp nya drivrutiner identifiera potentiella risker och ge tips om hur man ska bemöta dem.
Vägskyltar
Challenge förare att matcha vägmärken med deras betydelser.

Drivrutiner ibland bara har sekunder att tolka vägmärken. Hjälp nya drivrutiner memorera dem genom att skapa en affisch av de svårare att komma ihåg tecken. Prova en mer interaktiv plansch med kardborreband, magneter eller annan tillfällig lim för att göra tecken och deras tolkningar utbytbara som ett pussel, så att tittarna att försöka sätta ihop dem på rätt sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145917.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.