Hur Ta provkörning Road i Nashville

Föraren test är viktigt att bedöma huruvida du kan arbeta säkert ett motorfordon. För att ta föraren testet i Tennessee, måste du vara minst 18 år gammal, eller om minst 16, måste ha haft en elev tillstånd för sex månader och har 50 timmars bakom ratten utbildning. Om du är 17 år, måste du ha haft en begränsad licens för minst ett år, men inte behöver de 50 extra timmar av förarutbildning. Instruktioner
1

Studera "Tennessee Omfattande Körkort Manual" för att förbereda sig för provkörning. Under provkörningen, måste du väl förbereda för att köra (kolla dina speglar och spänna fast säkerhetsbältet), skriv in trafiken på ett säkert sätt, kontrollera din bil, accelerera och bromsa mjukt, vrid och signalera korrekt, gör vänster och höger varv och gå in i rätt körfält, lyda trafiksignaler och skyltar, lyda hastighetsgränsen, ge ordentligt, vända säkert, köra hövligt och köra defensivt.
2

Passera erforderliga skriftliga provet. Detta test måste passeras innan provkörning och undersöker dina kunskaper på trafikskyltar och signaler, säker körning, regler väg och effekterna av droger och alkohol på körningen. För att ta det skriftliga provet, gå till en lokal Tennessee Driver servicecenter. Du behöver inte ett möte. Ta lämplig identifiering, såsom födelseattest och social trygghet kort, eller statligt utfärdat identitetskort. Om du missar det skriftliga provet, måste du vänta i minst sju dagar innan återta testet. Om under 18, kommer du att utfärdas en elev tillstånd eller begränsad licens.
3

Ring Tennessee Institutionen för säkerhet och Homeland Security på 1-866-849-3548 för att boka en provkörning .
4

Slutför en synundersökning med en vision specialist på ditt val. Testet måste avslöja att du har minst 20/40 syn i varje öga, med eller utan glasögon. Specialisten kommer att slutföra ett uttalande som du måste lämna in när du anländer för provkörning.
5

Ankomst minst 15 minuter före utsatt tid. Ta ordentliga identitetshandlingar, begränsad licens (om tillämpligt) och din vision. Se till att du tar med ett fordon som är försäkrade, registrerade och tryggt. Bromsar, måste signalerna, säkerhetsbälten och vindrutetorkare fungerar. Om under 18, måste du ta med en licensierad förare som är minst 21 år gammal. Fyll i nödvändiga blanketter innan provtagning. Som av 2011, var avgiften $ 8.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145914.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.