Hur får Hazmat påskrift Alabama

En hazmat påskrift är en av de påskrifter som du kan få tillsammans med din CDL . En farliga material ( Hazmat ) påskrift gör att du kan transportera farliga material och kan krävas av din arbetsgivare för att arbeta med sitt företag . Du måste möta federala och delstatliga regler för att få din hazmat i Alabama , inklusive ett skriftligt prov för att kontrollera att du har rätt kunskap om farliga material och en säkerhetskontroll utförs av Transportation Security Administration . Instruktioner
1

Gå till närmaste DMV och fyll i formuläret för att ansöka om ditt farliga material påskrift . Du måste ta ett prov på kunskap i samband med transport av farligt gods , som du kan få från Alabama CDL manualen .
2

Ansök om " farliga ämnen " godkännande genom Transportation Security Administration webbplats , vilket är standard oavsett vilken stat du bor i. Denna process ger ditt tillstånd till TSA att genomföra en säkerhetsprövning och analysera dina fingeravtryck .
3

betala avgifter för att få fingeravtryck och säkerhetsprövning genomföras till TSA i slutet av ansökningsprocessen . Skicka in din ansökan minst 30 dagar innan din CDL är inställd på att löpa ut . Du kommer att få ett brev som informerar dig om beslutet TSA har gjort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145913.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.