Saker som kan misslyckas du på California Driving Test

Alla och alla Kalifornien invånare som driver ett motorfordon måste ha en Kalifornien körkort, och för att få en licens, måste du ta ett körkort. Under testet, en DMV arbetare rider längs och kvaliteter din prestation bakom ratten. Vissa åtgärder, såsom slarv och inte följer trafikreglerna, kan leda till att du misslyckas testet. Felaktig filbyten
p Om du är på väg att köra under ditt test och körfält förändras utan signalering, kommer det att påverka negativt din poäng, som kommer att byta fil utan att titta i din rearview eller sidospeglar, inte tittar över axeln för att kontrollera din blinda fläck, eller avsevärt påskynda eller sakta ner för att byta körfält. Individuellt, kommer dessa misstag inte orsaka att du missar ett test, men en kombination av misstag kan sänka din score till den punkt av misslyckande.
Felaktiga Turns
p Om du misslyckas med att sakta ner innan du gör en höger-eller vänster sväng, kan det negativt påverka din provresultatet. Dessutom, om du misslyckas med att bo i rätt körfält under en sväng, inte se eller reagera på eventuella faror och samtidigt göra en sväng, eller misslyckas med att ge rätt till väg när det behövs, kommer det att påverka negativt din poäng och kan resultera i en Fel vid test.
Poor Freeway Körning
p Om under ditt körkort, misslyckas du att kontrollera flödet av trafik innan en motorväg, eller misslyckas med att korrekt gång din transaktion på motorvägen, kan detta vara skäl för misslyckande av testet. Dessutom, om du inte kontrollera dina speglar och över axeln innan sammanslagningen i trafik, skulle utvärderaren rider längs ta det som en indikation på att du ännu inte är beredd att köra på motorvägen, och misslyckas du.


Bad Defensiv bilkörning

grund ibland mycket höga trafikvolymer, defensiv körning tekniker är några av de viktigaste färdigheter en California bilist kan ha. Så visar sådana tekniker, såsom efter andra fordon på säkert avstånd, hålla ett öga på trafikskyltar och signalljus, och kontroll över gatorna innan de passerar genom korsningar är viktigt under ett körprov. Demonstrera en eller flera dåliga defensiv körteknik kan leda till att du missar ett körprov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145911.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.