Hur man byter en fransk körkort i Michigan

Du har beslutat att byta din franska körkort för ett nytt körkort i delstaten Michigan. Medan vissa stater erbjuder ömsesidighet med utländska licenser, är Michigan inte en av dem. Därför måste du gå igenom hela processen för att få en Michigan licens. Detta kommer att innebära att studera den drivande manualen och tar flera tester. Processen är väldigt bestämd och lämpar sig för ett systematiskt tillvägagångssätt. Saker du behöver
personnummer eller skrivelse av stödberättigande
Bevis på rättslig närvaro
Identitetskontroll
Proof of Michigan residency
Visa fler instruktioner
1

Studera delstaten Michigan guide till körning, "Vad varje förare måste veta." Du kan få detta på en statssekreterare kontor eller använda online-versionen. Detta häfte har all information du behöver veta för att klara det skriftliga och provkörningar tecken.
2

Samla dina juridiska dokument, såsom ditt personnummer eller en skrivelse av stödberättigad, juridisk närvaro , identitetskontroll, och bevis på Michigan uppehållstillstånd. Du hittar en länk till Michigan guide för nödvändiga dokument i avsnittet Resurser.
3

fylla i ansökan om ett körkort.
4

Pass visionen, vägmärken och skriftliga kunskapskontroller.
5

Betala en $ 25 avgift för din tillfälliga Instruktion Permit (TIP).
6

övningsköra i 30 dagar. Eftersom du har ett giltigt utländskt körkort, kan denna 30-dagars kravet frångås.
7

Passera körskicklighet testet hos en tredje part testning organisation. Du kommer att utfärdas ett intyg flygprov. Du kan förbereda sig för detta genom att studera "Road Skills Guide Test Study"
8

Besök din lokala Michigan statssekreterare kontor. Istället för att ha en Department of Motor Vehicles (DMV) kontoret, har Michigan statssekreterare kontor. Ta med din TIP, färdigheter testcertifikat och identitetshandlingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145910.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.