Hur att förnya ett tillfälligt körtillstånd i Ohio

Innan du kan lagligt köra ett motorfordon på egen hand i Ohio, måste du skicka både en skriftlig och praktisk körprov. Medan du lär dig att köra, måste du ha ett tillfälligt körtillstånd. Detta tillstånd gör att du kan köra ett motorfordon med en berättigad, licensierad vuxen i bilen med dig. Du tillfälligt körtillstånd är bra för ett år. Efter ett år, löper ut den och du måste förnya det om du inte har fått ett körkort. Saker du behöver
Digest of Ohio Motorfordon Lagar handbok
Två former av identifiering
Visa fler instruktioner
1

Review Digest of Ohio Motor Vehicle Laws handbok , som finns på den lokala Bureau of Motor Vehicles kontor.
2

Ta två former av identifiering till en State Highway Patrol examen station nära dig. Gå med en förälder eller målsman om du är under 18 år. Du behöver inte ett möte.
3

Begär tillstånd paket. Detta omfattar ett skriftligt prov och blanketter att fylla ut.
4

Slutför skriftlig tentamen, som testar kunskaper om grundläggande körkunskaper och Ohio lagar som anges i Digest of Ohio Motor Vehicle Lagar handbok.

5

Passera en synundersökning om begärt och har din bild. Om du klarar den skriftliga tentamen och synundersökning, är du berättigad att förnya ditt tillfälliga körtillstånd.
6

Betala avgiften. I Ohio, som om tidpunkten för offentliggörandet, är avgiften $ 22 eller $ 25 och förnya din tillfälliga körkortet, beroende på hur lång tid det har gått ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145909.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.