Hur får man en CDL i Louisiana

I Louisiana, måste du ha en kommersiell körkort för att köra en lastbil som väger mer än 26.000 pounds, en släpvagn som väger mer än 10.000 pounds, ett transportfordon eller ett farligt material fordon. Du måste ha ett CDL fysisk kompletteras med en medicinsk examinator. Du måste passera en eller flera kunskapstester beroende på licensen och påskrifter, och en serie av fristående yrkesprov som administreras av en certifierad utomstående testare. Dessa färdigheter inkluderar inspektion, grundläggande kontroll av fordon och en på-väg-test. Saker du behöver
Körkort
Social Security-kort
Genomförd CDL fysisk form med medicinsk granskarens intyg
Försäkringsbevis på personliga fordon
Avgifter
Visa fler instruktioner

1

Studera Louisiana Commercial Körkort Manual. Manualen är skriven för att hjälpa dig att klara de kunskaper och färdigheter tester.
2

Ansök om en kommersiell körkort. Besök en fullservice CDL utfärdande kontoret, och klarat de uppställda skriftliga prov för att få ett CDL tillstånd. Detta krävs för praktik och de fristående yrkesprov.
3

Passera allmänbildning testet, och eventuella ytterligare tester kunskap som krävs för just din licens. Den allmänna kunskapen test tas av alla sökande. Du kan testas på persontransporter, luftbromsar, fordon kombination, farliga material, tankfartyg, dubblar och tripplar och skolbussar. Och
4

Schema passera färdigheter tester från en tredje part testare. Testerna inkluderar pre-trip inspektion, kontroll av fordon och en på väg test.
5

tillbaka till full service CDL utfärdande kontoret efter att framgångsrikt slutföra kompetenstest. Presentera det förseglade kuvertet från tredje part testare att få din CDL.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145907.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.