Hur man beräknar När övergår

När lära sig att köra ett fordon med en manuell växellåda, är det lätt att tro att det finns ett beprövat sätt att veta exakt när det är rätt tid att flytta. Sedan hålla koll på varvräknaren hela tiden som du kör är uteslutet, kan du frestas att tro att det finns ett sätt att exakt tid då för att flytta bilen. Detta också, är felaktig. Återupprätta en manuell växellåda sker genom känsla och låter betydligt mer än på något annat sätt. Instruktioner
1

Seat själv i bilen och spänn fast säkerhetsbältet. Fordonet ska vara i en stor, rymlig parkeringsplats så att du kan öva växling genom minst tre växlar utan att gå över 35 miles per timme.
2

Trampa ner kopplingspedalen och trampa ned bromsen med din andra fot. Slå på tändningen, och därefter flytta växelspaken till första växeln. Ta bort foten från bromsen med kopplingen fortfarande inkopplad och trycka gasen något medan släppa kopplingspedalen långsamt. När du känner att motorn fångsten, fortsätt långsamt släppa kopplingen samtidigt trycka ned gaspedalen.
3

Lyssna till ljudet av motorn. Om varvtalet är lågt, t.ex. när fordonet är på tomgång, de är alltför låg för att flytta, och bilen kommer Buck och stanna när du försöker att lägga i nästa växel. Rätt ljud att lyssna efter är samma ljud motorn gjorde när du tryckte på gasen och började från stillastående. Den hastighet du kommer att resa i första skiftet kommer att vara mellan 10 och 15 miles per timme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145906.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.