Tio Anledningar Barn Underkänd deras körning Test

framgångsrikt slutföra ett körprov krävs enligt lag i många länder innan en blivande förare kan få en licens, inklusive USA, Mexiko, Kanada och Storbritannien. Förare måste passera både en skriftlig och körprov, få praktisk utbildning från en licensierad vuxen drivrutinen innan framgångsrikt slutföra testkrav. I USA, är blivande förare får ta sin tentamen vid 15 års ålder och deras praktiska test vid 16. Många blivande förare missar en eller båda proven på första försöket. Nervositet

Unga förare tenderar att bli väldigt nervös under deras praktiska testet även om de har fått gott om praktisk utbildning från sina föräldrar eller någon annan vuxen förare. Att bli nervös kan leda till kostsamma misstag under körprovet, vilket kan leda till utvärderaren att misslyckas en chaufför.
Bristande Studera

Unga förare får tillgång till en körning handbok utgiven av deras stat eller regional körning byrå som detaljer körning lagar och hjälper till att förbereda drivrutiner för tentamen. Förare som väljer att inte läsa eller studera denna handbok är på en mycket högre risk att misslyckas den skriftliga körkortsprovet.
Brist på utbildning

Ett krav för unga förare innan de fick sin licens är att de får praktisk körning utbildning, antingen genom förarens utbildning klasser eller från en vuxen förare, vanligen en förälder eller vårdnadshavare. Unga förare som inte har eller dra nytta av denna utbildning kan misslyckas deras praktiska körprov även om de kanske har gjort extremt bra på det skriftliga provet.
Brist på Driving Experience

I vissa länder, till exempel USA, är första gången unga förare krävs för att slutföra ett visst antal drivande utbildningstimmar med en certifierad instruktör eller en licensierad förälder eller vårdnadshavare. Studenter som inte fullföljer sin körning utbildning och som inte har tillräckligt med timmar av erfarenhet kör med en licensierad förare kan antingen misslyckas eller inte tillåtas att ta deras praktiska körprov. Addera Fortkörning Under Test

Unga förare kan köra för fort när man har avslutat sin praktiska körprov. Detta kan vara ett misstag som kan kosta en förare sin licens. Kör fortare än skyltad hastighet är olagligt, och en utvärderare kommer att dra poäng väsentligt för en student som går för snabbt igenom testområdet.
Inte rör ordentligt i korsningar
< p> En del av det praktiska körprovet är att navigera framgångsrikt genom en korsning eller korsning. Studenter kan inte riktigt sluta eller använda signaler som skygglappar när du reser genom korsningen. Dessa misstag kan orsaka en förare misslyckas hans körkort.
Kör för långsamt

Förare som navigerar genom sitt praktiska prov för långt under hastighetsgränsen kan misslyckas deras körning test. Förare bör hålla sin hastighet antingen vid eller strax under skyltad hastighet för att undvika att förlora poäng för körhastighet.
Parkering

Många unga förare misslyckas deras praktiska körprov eftersom de kan inte parkera rätt. Förare förväntas veta hur man anger både en standard och parallellt parkeringsplats korrekt utan att träffa några fordon eller hinder.
Inte effektivt utnyttja Mirrors

Driving utvärderare förväntar blivande förare att kontrollera alla sina speglar för att se till att de är rätt inriktade för förarens sikt innan sin examen. Under tentamen unga förare bör utnyttja speglar för att visa omgivande trafiken för att förhindra olyckor. Förare som misslyckas att anpassa och använda sina speglar kan misslyckas sitt körprov.
Styrning

Ett vanligt misstag för unga förare att göra på deras praktiska körprov är att överkompensera vid styrning, vilket gör att fordonet väja. Detta kan orsaka en olycka eller punkter som skall dras av från förarens testresultat, vilket gör att föraren missar hans test. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145896.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.